PUBLICITATE

Sursa :: maxsol7 from Getty Images

Carne de porc cu legume

Rețetă pentru o delicioasă carne de porc înăbușită cu legume, potrivită pentru masa de duminică.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g De carne de porc Adăugat la
  • 2 ks Dovlecei Adăugat la
  • 1 ks Ceapă mare Adăugat la
  • 2 ks Ardei Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • usturoi Adăugat la
  • Susan Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Pentru început, curățați și tăiați carnea de porc în cuburi. Apoi se condimentează carnea cu sare și piper și se lasă să se odihnească.

2. Pasul

Se curăță ceapa și usturoiul, se toacă și se prăjesc într-o tigaie cu ulei.

3. Pasul

Când ceapa este galben-aurie, se adaugă carnea și se prăjește totul împreună.

4. Pasul

Între timp, putem tăia dovleceii și ardeii în bucăți. Mie îmi place ca legumele să fie mai mari, așa că îmi place să le tai în cuburi mai mari.

5. Pasul

Când carnea este bine rumenită, se adaugă legumele tocate și se prăjește totul împreună până se înmoaie. Se stropește cu apă la nevoie.

6. Pasul

La final, se presară carnea de porc cu semințe de susan și se servește.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou