PUBLICITATE

Sursa :: vikif from Getty Images

Carne de porc în sos de roșii

Rețetă pentru o carne de porc grozavă în sos de roșii pe care o gătesc cel puțin o dată pe săptămână.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 700 g De carne de porc Adăugat la
  • 2 ks Ceapă mare Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 400 g Piure de roșii Adăugat la
  • 2 ro Săruri Adăugat la
  • 1 ro Paprika măcinată Adăugat la
  • 12 ro piper negru măcinat Adăugat la
  • 12 litri Ape Adăugat la
  • 4 linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 2 linguri Bulion Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Încep prin a tăia carnea în bucăți mici. Apoi le prăjesc în ulei de măsline până când capătă o culoare aurie frumoasă.

2. Pasul

Apoi adaug ceapa tocată și castravetele tăiat felii subțiri.

3. Pasul

Acum adaug pasta de tomate, sarea, boiaua și piperul. Amestec totul și adaug jumătate din apă și bulion. Gătesc toate acestea la foc mic timp de aproximativ o oră, până când carnea este complet fragedă. Dacă sosul este prea gros, mai adaug puțină apă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou