PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: Hans

Cea mai bună supă de creveți

Esența acestui fel de mâncare sunt ingredientele simple și aromele care amintesc de mare. În mod tradițional, este o masă comună în aer liber, menită să fie devorată la o masă de picnic de către prieteni și familie, cu totul plină de arome, sărată de la mare și implorând o băutură rece în apropiere.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
9
  • 5 sferturi de apă Adăugat la
  • 1 sticlă De bere (opțional) Adăugat la
  • 2 saci De condimente pentru fiertură de crab Adăugat la
  • 2 linguri De sos picant Adăugat la
  • 4 frunze de dafin Adăugat la
  • 2 Lămâi, tăiate în jumătate Adăugat la
  • 2 lire sterline De cartofi noi Adăugat la
  • 2 Ceapă mare, tăiată în patru Adăugat la
  • 2 lire sterline De cârnați afumați, tăiați în bucăți de 5 cm Adăugat la
  • 8 urechi De porumb, tăiat în două, transversal Adăugat la
  • 4 lire sterline De creveți proaspeți, mari, fără coajă Adăugat la
  • Condimente Old Bay (opțional) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Luați o oală mare, apoi combinați apa, berea (adăugați bere dacă preferați să aveți o ușoară aromă de malț, dacă nu, rămâneți doar la apă), condimentele pentru fierberea crabului, sosul picant, frunzele de dafin și lămâile. Nu uitați, picantul provine de la sosul picant și de la condimentele pentru fierberea crabului, așa că ajustați în funcție de preferințele dumneavoastră.

2. Pasul

Aduceți amestecul de apă la fierbere la foc mare. Pregătirea unui bulion aromat este crucială; este ceea ce încorsetează cartofii și porumbul cu un gust de neuitat.

3. Pasul

Adăugați cartofii, acoperiți oala și gătiți timp de aproximativ 10 minute. Aici, nu uitați să nu fierbeți prea mult cartofii.

4. Pasul

Adăugați ceapa și cârnații, lăsați-le să se gătească încă 10 minute sau până când cartofii sunt moi. Nu aruncați pur și simplu ceapa în oală, scufundați-o încet pentru a-i păstra straturile care altfel se pot separa în bulionul clocotit.

5. Pasul

Adăugați porumbul în acest amestec, gătindu-l încă 5 minute.

6. Pasul

Se adaugă creveții. Gătiți până când devin roz, în general între 3 și 5 minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult creveții, aceștia se pot transforma rapid din suculenți în gumați.

7. Pasul

Se scurge fiertura. Se presară cu puțin Old Bay Seasoning deasupra, acest lucru este opțional, dar oferă un strat suplimentar de aromă.

8. Pasul

Serviți acest Low Country Boil fierbinte și aburind, alături de unt topit, câteva felii de lămâie și o mulțime de șervețele.

Reels

Nou