PUBLICITATE

Sursa :: YelenaYemchuk from Getty Images

Chiftele în sos de roșii

Chiftelele în sos de roșii sunt unul dintre acele feluri de mâncare care vor mulțumi orice gurmand. Combinația de carne tocată moale, sos de roșii și diverse condimente face din acest fel de mâncare o adevărată delicatesă. Încercați-l și nu veți fi dezamăgiți!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Carne tocată (de vită sau de porc) Adăugat la
  • 2 ks Ceapă roșie Adăugat la
  • 4 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 500 g Roșii la conservă Adăugat la
  • 1 ro Concentrat de roșii Adăugat la
  • 1 ro Zahăr Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 1 ro Făină netedă Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
  • 1 Volum Pătrunjel Adăugat la
  • 2 Linguri Uleiuri Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Mai întâi, pregătiți amestecul de carne pentru chiftele. Se amestecă carnea tocată cu sare, piper și făină. Adăugați și ceapa tocată mărunt și cățeii de usturoi, pe care i-am pisat în prealabil.

2. Pasul

Se toarnă oul în amestec și se amestecă totul bine. Formați amestecul finit în bile pe care le doriți să fie de dimensiuni similare, astfel încât să se coacă uniform.

3. Pasul

Puneți chiftelele în uleiul încins și prăjiți-le pe ambele părți până devin aurii. Apoi scoateți-le și lăsați-le să se odihnească pe o farfurie cu hârtie de bucătărie pentru a absorbi excesul de grăsime.

4. Pasul

În aceeași tigaie în care au fost prăjite biluțele, se adaugă roșiile tocate, concentratul de roșii, zahărul și sare și piper după gust. Se adaugă pătrunjelul tocat.

5. Pasul

Se lasă sosul să bolborosească la foc mic timp de aproximativ 15 minute. Apoi adăugați din nou chiftelele și lăsați-le să se gătească în sos încă 15 minute.

6. Pasul

Serviți chiftelele în sos de roșii cu cartofi prăjiți sau fierți. Personal, prefer cartofii prăjiți, care absorb perfect sosul de roșii și dau întregii mâncăruri aroma potrivită.

Rețete similare

Tigaie de cartofi cu cartofi de inimă

Acesta este un fel de mâncare consistent și sățios pe care îl fac adesea când am o abundență de cartofi. Carnea tocată se amestecă minunat cu cartofii prăjiți crocanți, iar niște arpagic proaspăt completează la final. Este un preparat clasic simplu care este întotdeauna un succes, fie acasă, cu prietenii sau chiar la petreceri.

Supă de praz cu carne tocată - Comfort Food

Am făcut această supă de praz cu carne tocată de nenumărate ori, fiindcă este o preferată în special de familia mea. Este minunat de aromată, consistentă și caldă - exact ce trebuie pentru zilele reci. Dar are un gust delicios și în perioada de tranziție sau în zilele de primăvară ceva mai răcoroase.

Original italian Cannelloni Casserole

Această caserolă de cannelloni este un fel de mâncare pe care îl fac de ani de zile și pe care mă bucur mereu să-l aduc la masă. Se prepară minunat și apoi se coace la cuptor la timpul dorit. Combinația dintre gustul picant al sosului de roșii, cremositatea sosului bechamel și gustul savuros al cannelloniilor umpluți cu carne tocată este pur și simplu irezistibilă.

Plăcintă tradițională clasică de carne de vită australiană

O plăcintă cu carne australiană este un fel de mâncare australiană clasică, bine recunoscută pentru aromele sale delicioase, bogate și savuroase. Această plăcintă caldă și reconfortantă este adesea consumată în deplasare în Australia, fiind perfectă pentru un prânz consistent, o cină sau o gustare la un meci de fotbal. Această rețetă va da 6 plăcinte individuale, fiecare umplută cu un amestec delicios de carne tocată de vită, ceapă și un sos aromat.

Oală de tâlhar cu carne tocată mâncare rustică de petrecere

Familia noastră gătește această rețetă consistentă de tocană de tâlhar de generații. Nu este nimic mai bun decât să te întâlnești cu cei dragi și să te bucuri de această tocană delicioasă și sățioasă. Am făcut-o de nenumărate ori de-a lungul anilor și este întotdeauna un succes, mai ales în lunile reci de iarnă. Poate fi preparată și în aer liber, pe un foc deschis.

Supă de carne tocată "Chilli Con Carne"

O supă consistentă și picantă, perfectă pentru o masă confortabilă pe vreme rece. Această supă este un clasic în familia mea. Rețeta face o mulțime - așa că pregătiți-vă pentru resturi delicioase sau mese de congelator, este întinsă cu legume și condimente, astfel încât vă puteți bucura de toate aromele bucătăriei mexicane.

Paste cu chiftele

Rețetă pentru paste italienești perfecte cu chiftele.

Tantanmen (supă japoneză de tăiței)

Această supă japoneză de tăiței picantă, cremoasă și extrem de gustoasă este una dintre mesele mele preferate, mai ales în zilele reci. Rețeta își are rădăcinile în bucătăria Sichuan din China, dar este deosebit de populară și cunoscută în Japonia. Tantanemen este alcătuită din tăiței, carne tocată, condimente asiatice și este gătită în bulion de pui. Se servește cu un ou de găină fiert.

Rețete similare

Tigaie de cartofi cu cartofi de inimă

Acesta este un fel de mâncare consistent și sățios pe care îl fac adesea când am o abundență de cartofi. Carnea tocată se amestecă minunat cu cartofii prăjiți crocanți, iar niște arpagic proaspăt completează la final. Este un preparat clasic simplu care este întotdeauna un succes, fie acasă, cu prietenii sau chiar la petreceri.

Supă de praz cu carne tocată - Comfort Food

Am făcut această supă de praz cu carne tocată de nenumărate ori, fiindcă este o preferată în special de familia mea. Este minunat de aromată, consistentă și caldă - exact ce trebuie pentru zilele reci. Dar are un gust delicios și în perioada de tranziție sau în zilele de primăvară ceva mai răcoroase.

Original italian Cannelloni Casserole

Această caserolă de cannelloni este un fel de mâncare pe care îl fac de ani de zile și pe care mă bucur mereu să-l aduc la masă. Se prepară minunat și apoi se coace la cuptor la timpul dorit. Combinația dintre gustul picant al sosului de roșii, cremositatea sosului bechamel și gustul savuros al cannelloniilor umpluți cu carne tocată este pur și simplu irezistibilă.

Plăcintă tradițională clasică de carne de vită australiană

O plăcintă cu carne australiană este un fel de mâncare australiană clasică, bine recunoscută pentru aromele sale delicioase, bogate și savuroase. Această plăcintă caldă și reconfortantă este adesea consumată în deplasare în Australia, fiind perfectă pentru un prânz consistent, o cină sau o gustare la un meci de fotbal. Această rețetă va da 6 plăcinte individuale, fiecare umplută cu un amestec delicios de carne tocată de vită, ceapă și un sos aromat.

Oală de tâlhar cu carne tocată mâncare rustică de petrecere

Familia noastră gătește această rețetă consistentă de tocană de tâlhar de generații. Nu este nimic mai bun decât să te întâlnești cu cei dragi și să te bucuri de această tocană delicioasă și sățioasă. Am făcut-o de nenumărate ori de-a lungul anilor și este întotdeauna un succes, mai ales în lunile reci de iarnă. Poate fi preparată și în aer liber, pe un foc deschis.

Supă de carne tocată "Chilli Con Carne"

O supă consistentă și picantă, perfectă pentru o masă confortabilă pe vreme rece. Această supă este un clasic în familia mea. Rețeta face o mulțime - așa că pregătiți-vă pentru resturi delicioase sau mese de congelator, este întinsă cu legume și condimente, astfel încât vă puteți bucura de toate aromele bucătăriei mexicane.

Paste cu chiftele

Rețetă pentru paste italienești perfecte cu chiftele.

Tantanmen (supă japoneză de tăiței)

Această supă japoneză de tăiței picantă, cremoasă și extrem de gustoasă este una dintre mesele mele preferate, mai ales în zilele reci. Rețeta își are rădăcinile în bucătăria Sichuan din China, dar este deosebit de populară și cunoscută în Japonia. Tantanemen este alcătuită din tăiței, carne tocată, condimente asiatice și este gătită în bulion de pui. Se servește cu un ou de găină fiert.

Reels

Nou