PUBLICITATE

Sursa :: haoliang from Canva

Chilli sin carne vegan

O versiune vegetariană a unui fel de mâncare popular din America de Sud. Acest fel de mâncare este bogat în proteine vegetale sănătoase și îi va distra nu numai pe vegetarieni, ci și pe iubitorii de carne. Principalele ingrediente sunt fasolea, năutul și legumele.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 Roșu Ardei Adăugat la
  • 2 Linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 1 plechovka Fasole roșie Adăugat la
  • 1 plechovka Fasole albă Adăugat la
  • 1 plechovka Mazăre de năut Adăugat la
  • 1 plechovka Roșii zdrobite Adăugat la
  • 1 Roșu Ardei iute Adăugat la
  • 1 Linguri Ardei tocat mărunt Adăugat la
  • 2 linguri Chimen măcinat Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 1 cană Orez Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Se prăjesc în ulei de măsline ceapa și usturoiul tocate mărunt. Adăugați ardeii tocați și ardeiul iute (ajustați cantitatea de ardei iute după gustul dumneavoastră).

2. Pasul

Adăugați în tigaie fasolea și năutul (scurgeți în prealabil apa din conserve), roșiile zdrobite, boiaua măcinată și chimenul. Se condimentează chilli sin Carne cu sare și piper și se lasă să se rumenească timp de aproximativ 20 de minute sub un capac, la foc mic.

3. Pasul

Între timp, se fierbe orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

4. Pasul

Se servește chilli sin Carne cu orez și se ornează după gust cu pătrunjel, coriandru sau cremă de avocado.

Reels

Nou