PUBLICITATE

Sursa :: Liudmila Chernetska from Getty Images

Ciocolată sponge cake

Rețeta pentru un tort de ciocolată cu aer, potrivit pentru torturi sau prăjituri.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 6 ks ouă Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 200 g făină simplă specială Adăugat la
  • 50 g cacao Adăugat la
  • 1 linguriță Pudră de copt Adăugat la
  • 50 g ciocolată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Împărţiţi ouăle în gălbenuşuri şi albuşuri. Bateţi albuşurile până se transformă în spumă, apoi adăugaţi treptat zahărul şi bateţi până se întăreşte.

2. Pasul

Adăugați gălbenușurile, făina, ciocolata topită, cacaoa și praful de copt în albușurile bătute. Amestecați.

3. Pasul

Turnați aluatul frecvent pe o tavă cu hârtie de copt. Coaceți turtă dulce în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 15 minute.

Reels

Nou