PUBLICITATE
Ciuperci Champignon La Cuptor: O Gustare Delicioasă și Sănătoasă

Ciuperci Champignon La Cuptor: O Gustare Delicioasă și Sănătoasă

Ciupercile champignon la cuptor sunt pline de arome delicioase și sunt perfecte pentru a fi servite ca gustare sănătoasă sau ca garnitură la masa principală.

PUBLICITATE
Ce să gătești astăzi sau mâine? 15 rețete grozave pentru prânzuri și cine

Rețeta poate fi găsită în acest articol

Ce să gătești astăzi sau mâine? 15 rețete grozave pentru prânzuri și cine

Ingrediente

porții
4
  • 500 g ciuperci champignon Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 1 lingură ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • 1 lingură pătrunjel tocat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200 grade Celsius. Curățați ciupercile cu un șervețel sau cu o perie uscată și îndepărtați piciorușele. Puteți să le lăsați întregi sau să le tăiați în jumătate.

Ciuperci Champignon La Cuptor: O Gustare Delicioasă și Sănătoasă - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

2. Pasul

Pisați usturoiul și amestecați-l cu uleiul de măsline, sare și piper negru măcinat, apoi turnați-l peste ciuperci și amestecați bine.

Ciuperci Champignon La Cuptor: O Gustare Delicioasă și Sănătoasă - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

3. Pasul

Puneți ciupercile într-o tavă, puneți tava în cuptor și coaceți ciupercile timp de 20-25 de minute, sau până când sunt frumos rumenite.

Ciuperci Champignon La Cuptor: O Gustare Delicioasă și Sănătoasă - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

4. Pasul

Servește ciupercile cu pătrunjel tocat deasupra.

Ciuperci Champignon La Cuptor: O Gustare Delicioasă și Sănătoasă - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou