PUBLICITATE
Ciuperci Champignon La Cuptor: O Gustare Delicioasă și Sănătoasă
Ciupercile champignon la cuptor sunt pline de arome delicioase și sunt perfecte pentru a fi servite ca gustare sănătoasă sau ca garnitură la masa principală.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g ciuperci champignon
- 2 căței de usturoi
- 1 lingură ulei de măsline
- sare și piper
- 1 lingură pătrunjel tocat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 200 grade Celsius. Curățați ciupercile cu un șervețel sau cu o perie uscată și îndepărtați piciorușele. Puteți să le lăsați întregi sau să le tăiați în jumătate.
Sursa :: Youtube
2. Pasul
Pisați usturoiul și amestecați-l cu uleiul de măsline, sare și piper negru măcinat, apoi turnați-l peste ciuperci și amestecați bine.
Sursa :: Youtube
3. Pasul
Puneți ciupercile într-o tavă, puneți tava în cuptor și coaceți ciupercile timp de 20-25 de minute, sau până când sunt frumos rumenite.
Sursa :: Youtube
4. Pasul
Servește ciupercile cu pătrunjel tocat deasupra.
Sursa :: Youtube