PUBLICITATE

Sursa :: alisafarov from Getty Images

Ciuperci umplute cu brânză

O rețetă de ciuperci umplute cu brânză, care sunt potrivite ca garnitură sau ca o cină rapidă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 12 buc Ciuperci mari Adăugat la
  • 200 g Brânză galbenă Adăugat la
  • 1 buc ceapă mare Adăugat la
  • 2 dinți Usturoi Adăugat la
  • 12 lingurițe Săruri Adăugat la
  • 14 lingurițe piper Adăugat la
  • 14 lingurițe Ardei dulci Adăugat la
  • 2 linguri Unt Adăugat la
  • 50 g Pesmet Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Începeți prin a pregăti ciupercile - spălați-le și îndepărtați ușor tulpinile. Notă: Nu aruncați tulpinile, ele vă vor fi utile mai târziu. Scoateți ușor carnea ciupercilor.

2. Pasul

Se taie mărunt tulpinile ciupercilor și ceapa. Se încălzește untul într-o tigaie și se adaugă ceapa și tulpinile de ciuperci tocate. Se prăjește până când ceapa devine sticloasă.

3. Pasul

Adăugați în tigaie usturoiul pisat, sarea, piperul și paprika. Se amestecă tot amestecul și se prăjește încă aproximativ 2 minute. Scoateți tigaia de pe foc după acest timp.

4. Pasul

Se rade brânza galbenă pe o răzătoare grosieră și se adaugă la ea pesmetul și ingredientele prăjite și răcite.

5. Pasul

Umpleți pălăriile de ciuperci cu umplutura rezultată și așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

6. Pasul

Coaceți ciupercile în cuptorul preîncălzit la 200 grade C timp de aproximativ 25 de minute, până când brânza se topește și se rumenește frumos.

Reels

Nou