PUBLICITATE

Sursa :: Oleksandr Prokopenko from Canva

Coaste de porc pe miere

Rețetă pentru delicioase coaste de porc la grătar cu miere.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 112 kg Coaste de porc Adăugat la
  • 3 ro miere Adăugat la
  • 2 ro sos de soia Adăugat la
  • 2 ro Ulei de măsline Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

135 min.
1. Pasul

În primul rând, curățați foarte bine coastele de toată grăsimea și pielea inutile. Apoi se condimentează coastele cu sare și piper.

2. Pasul

Într-un castron, amestecați mierea, sosul de soia, uleiul de măsline și usturoiul zdrobit. Întindeți acest dressing pe coaste. Nu uitați că coastele trebuie să fie bine acoperite pe fiecare parte.

3. Pasul

Apoi lăsați coastele la frigider să se marineze timp de cel puțin 2 ore, dar cel mai bine este peste noapte. Acest pas este foarte important, deoarece marinada transformă apoi niște coaste obișnuite într-o adevărată capodoperă culinară.

4. Pasul

Preîncălziți grătarul la foc mediu și frigeți coastele timp de aproximativ 15 minute pe fiecare parte. Ungeți coastele din când în când cu restul marinadei rămase în timpul grătarului.

5. Pasul

Se servește cu pâine proaspătă și cu garnitura de legume preferată. Ca garnitură, vă recomand, de exemplu, salata de cartofi, care iese în evidență prin contrast cu rondelele de dulce.

Reels

Nou