PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/n7iw2kxTkPJsW7wITxzR/cf1633f4f3eaae6a1d271c75f8f11a.jpeg)
Conopida crocantă la cuptor cu brânză și ierburi aromate
Conopida la cuptor este perfectă pentru o cină rapidă și sănătoasă. Este un fel de mâncare vegetarian și poate fi servită ca atare sau ca garnitură pentru alte preparate.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 conopidă tăiată în bucăți mici
- 1⁄2 cană pesmet
- 1⁄2 cană parmezan
- 2 linguri ulei de măsline
- 1⁄2 linguriță sare
- 1⁄4 linguriță piper negru proaspăt măcinat
- 2 linguri ierburi aromate proaspete tocate fin
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius și tapetați o tavă de copt cu hârtie pergament. Într-un bol, amestecați pesmetul, brânza Parmezan, uleiul de măsline, sarea, piperul și ierburile aromate tocate.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/n7iw2kxTkPJsW7wITxzR/62acf10d27fc24a73ba7bcafb33fff.jpeg)
Sursa :: Youtube
2. Pasul
Adăugați bucățile de conopidă în bol și amestecați bine pentru a acoperi fiecare bucată cu amestecul de pesmet.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/n7iw2kxTkPJsW7wITxzR/ccd2ad5b2647c5aba68293cd4d4ddc.jpeg)
Sursa :: Youtube
3. Pasul
Așezați bucățile de conopidă într-un singur strat pe tavă și coaceți timp de 25-30 de minute sau până când sunt aurii și crocante. Scoateți din cuptor și serviți cald.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/n7iw2kxTkPJsW7wITxzR/dd15023f77c0da607f3928cc0ac3fe.png)
Sursa :: Youtube