PUBLICITATE

Sursa :: LauriPatterson from Getty Images Signature

Conopidă la cuptor cu sos acrișor-dulce

Acesta rețetă de conopidă la cuptor cu sos acrișor-dulce este o metodă simplă și gustoasă de a îmbogăți menu-ul vegetarian. Conopida este coaptă până devine aurie, apoi unsă cu sos acrișor-dulce și coaptă până la perfecțiune.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Conopidă

  • 1 bucată conopidă Adăugat la
  • 2 Linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 12 Lingura sare Adăugat la
  • 14 Lingura Piper negru Adăugat la

Sos agrodolce

  • 150 ml ketchup Adăugat la
  • 2 Linguri Muștar Adăugat la
  • 4 Linguri Miere Adăugat la
  • 2 Linguri sos de soia Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 200 de grade C. Spălați conopida, curățați-o și împărțiți-o în buchețele.

2. Pasul

Amestecați rozetele de conopidă cu ulei de măsline, sare și piper. Puneți-le pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coaceți timp de 20 de minute.

3. Pasul

Între timp, pregătiți sosul acrișor-dulce. Amestecați ketchup, muștar, miere și sos de soia într-o oală mică și aduceți la fierbere. Gatiti la foc mic aproximativ 10 minute.

4. Pasul

Când conopida este gata, ungeți-o cu sos acrișor și puneți-o înapoi în cuptor pentru alte 5 minute.

5. Pasul

Serviţi conopida prăjită acră-dulce caldă. Poftă bună!

Rețete similare

Cartofi dulci coapte în cuptor

Rețetă pentru cartofi dulci gustoși la cuptor cu sos de ierburi.

Cartofi prăjiți crocanți de cartofi mov

Vezi această alternativă distractivă și sănătoasă la cartofii prăjiți clasici! Cartofii mov sunt plini de antioxidanți și au un gust foarte interesant. Ei vor adăuga o culoare îndrăzneață și crocantă cartofilor tăi.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Impresionează-ți invitații cu această rețetă simplă și delicioasă de legume la cuptor!
Videorecetă

Impresionează-ți invitații cu această rețetă simplă și delicioasă de legume la cuptor!

Legumele la cuptor sunt un mod simplu și delicios de a transforma legumele obișnuite într-o explozie de arome și culori, perfecte ca garnitură sau fel principal.

Conopidă întreagă la cuptor, prăjită la cuptor Cap de conopidă

Prăjirea conopidei îi sporește magic aroma și textura, transformând-o într-un deliciu bogat și savuros - chiar și cei cărora nu le plăcea conopida anterior ar putea fi surprinși!

Varză de Bruxelles la cuptor

Această rețetă delicioasă de varză de Bruxelles este ușor de pregătit și perfectă pentru o cină sănătoasă, de toamnă. Varza de Bruxelles este condimentată cu ulei de măsline, sare și piper și coaptă la cuptor până devine crocantă și aurie.

Dovleac prăjit cu brânză și șuncă

Punch-ul consistent și sărat al baconului completează perfect aroma dulce și pământie a dovleacului. Este o alegere excelentă ca o soluție rapidă pentru cină, un fel de mâncare pentru brunch sau chiar un aperitiv pentru banchete mai mari.

Anghinare simplă și crocantă prăjită la cuptor cu anghinare întreagă

Anghinare prăjită este o mâncare simplă, dar delicioasă și sănătoasă, care combină aromele proaspete ale anghinarelor cu un amestec apetisant de usturoi, lămâie și ulei de măsline. Acestea sunt perfecte ca garnitură sau aperitiv și cu siguranță vor impresiona cu perfecțiunea lor fragedă și crocantă.

Cartofi prăjiți cu brânză de porumb și chilli la cuptor Ultimate

Cartofii prăjiți cu chilli sunt o gustare apetisantă, perfectă pentru o petrecere, pentru întâlniri sau doar pentru poftele de sâmbătă seara. Sunt făcuți din cartofi prăjiți crocanți, acoperiți cu chili picant, brânză cheddar topită și garnisiți cu ceapă verde proaspătă. Este un fel de mâncare fusion care este atât sățioasă, cât și satisfăcătoare!

Rețete similare

Cartofi dulci coapte în cuptor

Rețetă pentru cartofi dulci gustoși la cuptor cu sos de ierburi.

Cartofi prăjiți crocanți de cartofi mov

Vezi această alternativă distractivă și sănătoasă la cartofii prăjiți clasici! Cartofii mov sunt plini de antioxidanți și au un gust foarte interesant. Ei vor adăuga o culoare îndrăzneață și crocantă cartofilor tăi.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Impresionează-ți invitații cu această rețetă simplă și delicioasă de legume la cuptor!
Videorecetă

Impresionează-ți invitații cu această rețetă simplă și delicioasă de legume la cuptor!

Legumele la cuptor sunt un mod simplu și delicios de a transforma legumele obișnuite într-o explozie de arome și culori, perfecte ca garnitură sau fel principal.

Conopidă întreagă la cuptor, prăjită la cuptor Cap de conopidă

Prăjirea conopidei îi sporește magic aroma și textura, transformând-o într-un deliciu bogat și savuros - chiar și cei cărora nu le plăcea conopida anterior ar putea fi surprinși!

Varză de Bruxelles la cuptor

Această rețetă delicioasă de varză de Bruxelles este ușor de pregătit și perfectă pentru o cină sănătoasă, de toamnă. Varza de Bruxelles este condimentată cu ulei de măsline, sare și piper și coaptă la cuptor până devine crocantă și aurie.

Dovleac prăjit cu brânză și șuncă

Punch-ul consistent și sărat al baconului completează perfect aroma dulce și pământie a dovleacului. Este o alegere excelentă ca o soluție rapidă pentru cină, un fel de mâncare pentru brunch sau chiar un aperitiv pentru banchete mai mari.

Anghinare simplă și crocantă prăjită la cuptor cu anghinare întreagă

Anghinare prăjită este o mâncare simplă, dar delicioasă și sănătoasă, care combină aromele proaspete ale anghinarelor cu un amestec apetisant de usturoi, lămâie și ulei de măsline. Acestea sunt perfecte ca garnitură sau aperitiv și cu siguranță vor impresiona cu perfecțiunea lor fragedă și crocantă.

Cartofi prăjiți cu brânză de porumb și chilli la cuptor Ultimate

Cartofii prăjiți cu chilli sunt o gustare apetisantă, perfectă pentru o petrecere, pentru întâlniri sau doar pentru poftele de sâmbătă seara. Sunt făcuți din cartofi prăjiți crocanți, acoperiți cu chili picant, brânză cheddar topită și garnisiți cu ceapă verde proaspătă. Este un fel de mâncare fusion care este atât sățioasă, cât și satisfăcătoare!

Reels

Nou