PUBLICITATE

Sursa :: Lesyy from Getty Images

Crema de ciocolată pentru brioșe

Cremă de ciocolată pentru brioșe care are un gust deosebit.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 200 g ciocolată cu lapte Adăugat la
  • 100 g Unt Adăugat la
  • 200 ml Frișcă Adăugat la
  • 2 linguri zahăr de cofetărie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Se taie ciocolata cu lapte în bucăți mai mici și se taie untul în felii.

2. Pasul

Se topește untul cu ciocolata într-o cratiță la foc mediu. Atunci când cele două ingrediente sunt complet topite și combinate într-o masă omogenă, ele reprezintă o bază bună pentru crema noastră. Este important să amestecați fără oprire pentru ca ciocolata să nu se ardă.

3. Pasul

Adăugați frișca la amestecul de ciocolată și amestecați totul. Dacă crema este rece de la frigider, ar fi bine să o reîncălziți puțin pentru a împiedica ciocolata să se întărească brusc.

4. Pasul

Se ia amestecul de pe foc și se lasă să se răcească puțin. Apoi se adaugă zahărul pudră și se amestecă totul bine.

5. Pasul

Se lasă crema la frigider pentru a se întări. Se poate întinde pe brioșe când s-a răcit complet.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou