PUBLICITATE
Sursa :: nadianb from Canva
Cupa de fructe cu smântână
Rețetă pentru prepararea unei cupe de fructe cu smântână.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 400 g fructe
- 200 g Smântână acră
- 100 g zahăr de cofetărie
- 1 bal Zahăr vanilat
- Nuci sau semințe pentru decorare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Se spală, se curăță și se taie bine fructele în bucăți mici. Personal, am constatat că este mai bine să le tai doar în bucăți mai mici - este mai practic pentru servire și consum.
2. Pasul
Într-un castron, se amestecă smântâna, zahărul pudră și zahărul vanilat. Dacă vă place o aromă mai puternică de vanilie, nu ezitați să adăugați o jumătate de pachet de zahăr vanilat.
3. Pasul
Puneți crema într-un pahar și puneți fructele deasupra. Se presară cu nuci sau semințe de floarea-soarelui.
4. Pasul
Puneți cupele de fructe în frigider pentru cel puțin 15 minute înainte de a le servi.