PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Delicioase brioșe de mure proaspete rustice

Faptul că am un mure în grădină mi-a motivat călătoria de explorare a diverselor rețete care se pot prepara cu mure. Iar acest lucru m-a condus la descoperirea acestei frumoase rețete de brioșe cu mure umede, pufoase și pline de fructe. Aceasta este una dintre rețetele mele preferate pentru utilizarea recoltei de sezon. Brioșele sunt o bază perfectă pentru micul dejun - dulceața lor naturală și culoarea vibrantă le fac să fie un succes atât pentru copii, cât și pentru adulți.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 2 căni Făină de toate tipurile Adăugat la
  • 2 linguriță Praf de copt Adăugat la
  • 12 linguriță sare Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
  • 34 ceașcă zahăr cristal Adăugat la
  • 12 ceașcă Unt nesărat, topit Adăugat la
  • 1 ceașcă lapte integral Adăugat la
  • 1 linguriță Extract de vanilie pură Adăugat la
  • 1 ceașcă Mure proaspete Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 190°C (375°F). Ungeți o tavă de brioșe sau tapetați-o cu folii de hârtie.

2. Pasul

Într-un castron de dimensiuni medii, combinați făina, praful de copt și sarea. Un sfat cheie aici - cerneți întotdeauna ingredientele uscate pentru a preveni formarea de cocoloașe în aluat.

3. Pasul

Într-un alt castron, bateți împreună oul și zahărul până când amestecul devine palid și pufos.

4. Pasul

Se adaugă treptat untul topit în amestecul de ouă și zahăr, asigurându-se că este rece când se adaugă. Untul fierbinte poate închega amestecul.

5. Pasul

Se adaugă laptele și extractul de vanilie.

6. Pasul

Adăugați treptat ingredientele uscate în amestecul umed. Se amestecă până când se combină. Este esențial să nu amestecați prea mult aici, deoarece va face brioșele tari.

7. Pasul

Aruncă ușor murele într-o lingură de făină (astfel se împiedică să se scufunde în timpul coacerii), apoi încorporează-le în aluat.

8. Pasul

Puneți aluatul în forma de brioșe pregătită, umplând fiecare cupă cu aproximativ 3/4. Acest pas este important pentru a obține acel vârf de brioșă perfect.

9. Pasul

Coaceți aceste frumuseți timp de 20-25 de minute sau până când cresc și devin aurii. Puteți face testul cu o scobitoare - dacă aceasta iese curată, brioșele sunt gata.

10. Pasul

Lăsați brioșele să se răcească în tavă timp de 5 minute, apoi transferați-le pe un grătar de sârmă pentru a se răci complet. Cu toate acestea, au un gust incredibil de bun cât sunt încă calde.

Reels

Nou