PUBLICITATE

Sursa :: Ravsky from Getty Images

Delicioase coapse de pui prăjit

Garantat cele mai bune coapse de pui la cuptor, pe care obișnuiam să le coc duminica la prânz.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper negru proaspăt măcinat Adăugat la
  • 1 lingură Paprika măcinată Adăugat la
  • 1 lingură Turmeric Adăugat la
  • Rosemary Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Clătiți coapsele de pui, uscați-le și frecați-le cu ulei de măsline. Presărați cățeii de usturoi în carne.

2. Pasul

Sărați și piperați carnea cu paprika măcinată și turmeric. Recomand întotdeauna să folosiți condimente proaspăt măcinate, deoarece aroma și gustul lor este mult mai puternic și mai intens.

3. Pasul

Transferați coapsele de pui într-o tavă de copt și presărați-le cu rozmarin.

4. Pasul

Puneți tava de prăjit în cuptorul preîncălzit la 220°C și coaceți coapsele timp de aproximativ o oră și jumătate. Întoarceți coapsele din când în când și stropiți-le cu apă la nevoie.

5. Pasul

În timpul coacerii, în tava de prăjit se va forma un suc foarte bun, pe care vă recomand să îl turnați peste coapsele de pui finite înainte de a le servi. Acest lucru va frăgezi și mai mult carnea și îi va da o aromă minunată.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou