PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Espresso Coffee Buttercream Frosting & Icing

Crema de unt de cafea este o glazură somptuoasă care adaugă un gust încântător oricărui produs de patiserie. Acest amestec dulce de unt, zahăr și espresso puternic scoate o glazură cremoasă și fină, cu o aromă intensă de cafea. Această rețetă este perfectă pentru iubitorii de cafea și este absolut uimitoare pentru glazura prăjiturilor, cupcakes sau fursecuri.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
7
  • 1 ceașcă Unt nesărat, la temperatura camerei Adăugat la
  • 312 căni zahăr pudră Adăugat la
  • 14 ceașcă Smântână de frișcă groasă Adăugat la
  • 2 tbls De pudră de espresso sau cafea tare preparată Adăugat la
  • 1 linguriță Extract de vanilie pură Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Se dizolvă pulberea de espresso sau se lasă cafeaua tare preparată să se răcească.

2. Pasul

Bateți untul la viteză medie cu ajutorul unui mixer electric până când devine omogen și cremos (aproximativ 2 minute).

3. Pasul

Reduceți viteza mixerului și adăugați treptat zahărul pudră. Se amestecă până când tot zahărul și untul sunt complet amestecate.

4. Pasul

Luați espresso sau cafeaua răcită, extractul de vanilie și smântâna, apoi turnați acest amestec în crema de unt încet, continuând să amestecați.

5. Pasul

După ce toate au fost adăugate, măriți viteza de amestecare și bateți amestecul până când devine ușor și pufos (timp de aproximativ 3-5 minute). Dacă crema de unt este prea groasă, mai adăugați un pic de smântână. Dacă este prea subțire, adăugați puțin mai mult zahăr pudră.

6. Pasul

Se adaugă un vârf de cuțit de sare sau după gust pentru a echilibra dulceața și se amestecă bine.

7. Pasul

Crema de unt de cafea este acum gata să fie folosită pentru glazurarea prăjiturilor, cupcakes sau orice altceva doriți!

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Tiramisu divin - o delicatesă italienească clasică
Videorecetă

Tiramisu divin - o delicatesă italienească clasică

O îmbinare perfectă între gustul bogat al cafelei, dulceața cremoasă a brânzei mascarpone și aroma subtilă a lichiorului de Amaretto. Această prăjitură senzațională este perfectă pentru orice ocazie specială sau pentru a vă răsfăța într-o zi obișnuită.
Iwa
Iwa
Previzualizare rețetă Glazura de cafea
Videorecetă

Glazura de cafea

Glazura cremoasă și bogată care adaugă o experiență de cafea minunată prăjiturilor dvs. Ideală pentru diferite tipuri de prăjituri și torturi.

Glazură perfectă de unt de arahide cu cremă de unt de arahide pufoasă

Realizarea acestei creme de unt netede și delicioase nu numai că aduce o satisfacție imensă, dar poate, de asemenea, să înfrumusețeze orice tort sau prăjitură cu bunătatea sa bogată și cremoasă.

Budincă de avocado

Rețetă de budincă sănătoasă de avocado cu banane și cacao.

Cremă de portocale pentru tort

Rețetă pentru o cremă proaspătă de portocale pe care o puteți folosi la prăjituri sau plăcinte.

Ușor de căpșuni proaspete de căpșuni de la zero

Glazura de casă cu căpșuni este un topping delicios și răcoritor, perfect pentru orice prăjitură, prăjitură sau brioșă. Acest deliciu delicios este realizat cu căpșuni proaspete pentru o aromă naturală și unică. Este fină, cremoasă și ușor de întins - în plus, este colorată natural!

Ciocolată spartă de casă ca un cadou

Aceasta este o rețetă simplă de ciocolată spartă de casă pe care am perfecționat-o de-a lungul anilor. Este o modalitate fantastică de a crea bunătăți individuale, delicioase, care sunt un succes atât pentru adulți, cât și pentru copii. Variați toppingurile după cum doriți - acestea dau ciocolatei un caracter foarte propriu - cadoul perfect de Crăciun!

Umplutură de căpșuni cu mascarpone

Rețetă pentru umplutura de căpșuni cu mascarpone, care este potrivită ca desert sau în prăjituri și deserturi.

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Tiramisu divin - o delicatesă italienească clasică
Videorecetă

Tiramisu divin - o delicatesă italienească clasică

O îmbinare perfectă între gustul bogat al cafelei, dulceața cremoasă a brânzei mascarpone și aroma subtilă a lichiorului de Amaretto. Această prăjitură senzațională este perfectă pentru orice ocazie specială sau pentru a vă răsfăța într-o zi obișnuită.
Iwa
Iwa
Previzualizare rețetă Glazura de cafea
Videorecetă

Glazura de cafea

Glazura cremoasă și bogată care adaugă o experiență de cafea minunată prăjiturilor dvs. Ideală pentru diferite tipuri de prăjituri și torturi.

Glazură perfectă de unt de arahide cu cremă de unt de arahide pufoasă

Realizarea acestei creme de unt netede și delicioase nu numai că aduce o satisfacție imensă, dar poate, de asemenea, să înfrumusețeze orice tort sau prăjitură cu bunătatea sa bogată și cremoasă.

Budincă de avocado

Rețetă de budincă sănătoasă de avocado cu banane și cacao.

Cremă de portocale pentru tort

Rețetă pentru o cremă proaspătă de portocale pe care o puteți folosi la prăjituri sau plăcinte.

Ușor de căpșuni proaspete de căpșuni de la zero

Glazura de casă cu căpșuni este un topping delicios și răcoritor, perfect pentru orice prăjitură, prăjitură sau brioșă. Acest deliciu delicios este realizat cu căpșuni proaspete pentru o aromă naturală și unică. Este fină, cremoasă și ușor de întins - în plus, este colorată natural!

Ciocolată spartă de casă ca un cadou

Aceasta este o rețetă simplă de ciocolată spartă de casă pe care am perfecționat-o de-a lungul anilor. Este o modalitate fantastică de a crea bunătăți individuale, delicioase, care sunt un succes atât pentru adulți, cât și pentru copii. Variați toppingurile după cum doriți - acestea dau ciocolatei un caracter foarte propriu - cadoul perfect de Crăciun!

Umplutură de căpșuni cu mascarpone

Rețetă pentru umplutura de căpșuni cu mascarpone, care este potrivită ca desert sau în prăjituri și deserturi.

Reels

Nou