PUBLICITATE

Sursa :: CCat82 for iStockPhotos

File de porc în aluat cu pufuleți

Această rețetă de file de porc în foitaj este una dintre preferatele mele dintotdeauna. Combinația de carne suculentă învelită în aluat pufos și crocant aduce la masă o aromă care îți înțeapă gustul. Este nevoie de puțin timp, dar rezultatul final compensează mai mult decât efortul depus. Credeți-mă, am făcut-o de zeci de ori și a fost întotdeauna un succes!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g file de porc Adăugat la
  • 1 Rol produse de patiserie pufoasă Adăugat la
  • 2 Lingură Muștar Adăugat la
  • 1 gălbenuș Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • 2 Lingură ulei Adăugat la
  • 1 Confederația Cimbru Adăugat la
  • 150 g cremă de brânză Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

70 min.
1. Pasul

Pentru rețeta de file de porc în aluat pufos, preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Se spală fileul de porc, se tamponează și se asezonează cu sare și piper. Aici vă recomand să nu fiți prea zgârciți cu piperul, acesta chiar scoate în evidență aroma acestui fel de mâncare.

2. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjește fileul de porc pe toate părțile. Acest pas este important pentru a menține carnea suculentă și a-i da o culoare frumoasă.

3. Pasul

Se întinde foitajul și se unge cu muștarul și crema de brânză. Așezați fileul de porc fript în centru și împrăștiați frunzele de cimbru deasupra. Am descoperit că cimbrul proaspăt face diferența aici!

4. Pasul

Înfășurați foitajul în jurul cărnii și închideți bine marginile. Ungeți foitajul cu gălbenuș de ou bătut - acest lucru va da ulterior o frumoasă culoare aurie vasului.

5. Pasul

Coaceți fileul de porc în foitaj în cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute. Se verifică starea de gătire cu un termometru pentru carne. Carnea trebuie să aibă o temperatură internă de aproximativ 70 de grade.

6. Pasul

Se lasă fileul de porc în foitaj să se odihnească puțin înainte de a-l tăia în felii. Acest lucru îl menține deosebit de suculent. Savurați!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou