PUBLICITATE

Sursa :: Dar1930 from Getty Images

File de porc umplut cu roșii uscate la soare

Această rețetă de file de porc umplut cu roșii uscate la soare este una dintre preferatele mele. Combinația dintre carnea de porc fragedă, roșiile dulci uscate la soare și condimentele aromate creează o simfonie armonioasă de arome.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 g File de porc Adăugat la
  • 8 ks Roșii uscate Adăugat la
  • 4 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Mai întâi, voi pregăti fileurile de porc. Decojesc usturoiul și îl pisez. Apoi sărez și piperez carnea pe ambele părți și o frec cu ulei amestecat cu usturoiul pisat. O las să se odihnească așa cel puțin 20 de minute pentru a permite ca aromele să se amestece.

2. Pasul

Apoi se rumenește carnea pe ambele părți în unt fierbinte. O las să se coacă aproximativ 5 minute pe o parte și apoi o deschid pe cealaltă parte.

3. Pasul

Apoi am tăiat fileurile în jumătate, dar nu până la capăt, pentru a putea fi umplute cu ușurință. Am pus 2-3 roșii uscate la soare în fiecare mușchiuleț.

4. Pasul

La final, închid deliciile și le învelesc în folie de aluminiu. Îl dau la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute.

Reels

Nou