PUBLICITATE

Sursa :: IngridHS from Getty Images

Friptură de porc cu cartofi mici

Rețetă pentru o friptură de porc fantastică cu cartofi mici.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g carne de porc Adăugat la
  • 500 g Cartofi mici Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • Sare, piper negru proaspăt măcinat Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 ks morcovi Adăugat la
  • 2 crengi Rosemary Adăugat la
  • Ierburi proaspete pentru presărat (pătrunjel, mărar) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

În primul rând, este important să spălați și să uscați bine carnea de porc. Sărați-o și piperați-o pe ambele părți.

2. Pasul

Se spală cartofii mici și se pun la fiert în apă cu sare timp de aproximativ 10 minute. Dacă doriți, puteți curăța cartofii de coajă, dar eu prefer varianta cu tot cu coajă. Cartofii sunt atât de crocanți și au mai multă aromă.

3. Pasul

Adăugați uleiul de măsline, morcovii rași, cățeii de usturoi și crenguțele de rozmarin în vasul de copt. Se prăjesc toate împreună la foc mediu.

4. Pasul

Apoi se adaugă carnea și se introduce în cuptorul preîncălzit la 180°C. După aproximativ 30 de minute, întoarceți carnea și adăugați cartofii mici fierți în prealabil în vasul de copt.

5. Pasul

Lăsați carnea și cartofii la cuptor încă 15 - 20 de minute.

6. Pasul

Carnea de porc și cartofii gata preparați pot fi presărați cu ierburi proaspete înainte de a fi serviți și serviți cu un sos tartar sau un dressing delicios făcut în casă.

Reels

Nou