PUBLICITATE

Sursa :: Wiktory from Getty Images

Gem de roșii

Gemul de roșii este o alternativă ingenioasă și delicioasă la gemurile dulci tradiționale. Cu gustul său unic dulce-acru și culoarea sa frumoasă roșie, este un plus minunat pentru micul dejun, dar și pentru diverse deserturi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1500 g Roșii Adăugat la
  • 1000 g zahăr Adăugat la
  • 1 ks lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Curățăm roșiile, le tăiem în bucăți și le punem în oală.

2. Pasul

Adăugăm zahăr și sucul de lămâie și gătim la foc mic până când zahărul s-a dizolvat complet.

3. Pasul

Apoi creștem temperatura și fierbem aproximativ 20 de minute, până când amestecul se îngroașă.

4. Pasul

Umplem gemul finit în cupe.

5. Pasul

Închidem și lăsăm să se răcească. Depozităm gemul într-un loc răcoros și întunecat.

Reels

Nou