PUBLICITATE

Sursa :: lulia Cozlenco from Getty Images

Glazură de ciocolată pentru bomboane

Aș vrea să vă împărtășesc o rețetă de acoperire cu bomboane de ciocolată pe care am încercat-o nu doar de Crăciun, ci și cu alte ocazii, cum ar fi zilele de naștere și sărbătorile în familie. Această rețetă este foarte ușoară și eficientă, plus că glazura rezultată are o aromă foarte bogată de ciocolată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 200 g Ciocolată de gătit Adăugat la
  • 50 g Unt Adăugat la
  • 3 Linguri Creme Adăugat la
  • 1 Lingura miere Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Mai întâi, pregătiți toate ingredientele. Vă recomand să folosiți o ciocolată de bucătărie de bună calitate pentru a da glazurii aromă și crocant.

2. Pasul

Se rupe ciocolata de gătit în bucăți mai mici și se pune într-un recipient potrivit. Eu am ales o cratiță mai mică, care este ideală pentru a topi treptat ciocolata.

3. Pasul

Adăugați untul, smântâna și mierea la ciocolată.

4. Pasul

Se încălzesc încet ingredientele la foc mic și se amestecă bine. Este important să nu măriți căldura pentru ca ciocolata să nu se ardă.

5. Pasul

După ce glazura este netedă și fără cocoloașe, se ia cratița de pe foc. Lăsați glazura să se răcească puțin înainte de a o aplica pe bomboane.

6. Pasul

Dacă vi se pare că toppingul este prea gros, puteți adăuga puțină smântână. Pe de altă parte, dacă doriți o glazură mai groasă, adăugați puțin unt.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou