PUBLICITATE

Sursa :: pixelshot from Canva

Lasagna cu spanac

Lasagna cu spanac este rețeta mea vegetariană preferată, pe care am ajuns să o iubesc de-a lungul anilor, când am experimentat diferite variante ale acestui popular preparat italian.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 9 Frunze lasagna Adăugat la
  • 2 căni Ricotta Adăugat la
  • 1 cană brânză mozzarella rasă Adăugat la
  • 12 oală Brânză parmezan rasă Adăugat la
  • 2 ks ouă Adăugat la
  • 12 linguri Săruri Adăugat la
  • 14 linguri Ardei Adăugat la
  • 2 căni Sosuri bechamel Adăugat la
  • 300 g Spanac congelat (sau proaspăt) Adăugat la
  • 1 ks Usturoi ras Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 200 de grade și pregătiți forma de copt. Între timp, precoaceți foile de lasagna conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

2. Pasul

Într-o tigaie, se prăjește ceapa și usturoiul tocate mărunt. Adăugați spanacul și lăsați-l să se ofilească și să se evapore apa din el.

3. Pasul

Într-un castron mare, se amestecă ricotta, jumătate din mozzarella, parmezanul, ouăle, sarea și piperul.

4. Pasul

Așezați un strat de foi de lasagna gătite în vasul de copt pregătit și puneți jumătate din amestecul de brânză. Se adaugă jumătate din spanacul preparat.

5. Pasul

Continuați cu un alt strat de foi de lasagna, restul amestecului de brânză și restul de spanac.

6. Pasul

La final, se acoperă cu foile de lasagna rămase, se toarnă sosul bechamel peste tot și se presară mozzarella rămasă.

7. Pasul

Se coace timp de aproximativ 30 de minute, până când brânza se topește și începe să devină aurie. Așteptați cu răbdare încă 10 minute înainte de a tăia și servi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou