PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: Food-photography-by-Carys

Macaron cu mac

Un clasic francez cu un twist maghiar. Umplutura delicioasă de mac se harmonizează perfect cu coaja ușoară de macaron.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Coajă de macaron

  • 125 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 125 g Făină de migdale Adăugat la
  • 110 g albușuri de ou Adăugat la
  • 30 g zahăr Adăugat la

Umplutura de mac

  • 200 g Mac Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 100 ml lapte Adăugat la
  • 1 Bucată Baston de vanilie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 170 de grade. Amestecați zahărul pudră și făina de migdale într-un bol.

2. Pasul

Bateți albușul de ou, apoi adăugați treptat zahărul și bateți până când obțineți o spumă tare.

3. Pasul

Adăugați amestecul de făină de migdale și zahăr pudră la spumă, apoi amestecați cu grijă.

4. Pasul

Turnăm amestecul într-un sac de spumă, apoi formăm cercuri de mărimea macaronului pe o tavă căptușită cu hârtie de copt.

5. Pasul

Coaceți timp de 10-12 minute, sau până când marginile macaroanelor nu se vor întări. Lăsați-le să se răcească în cuptor, apoi scoateți-le.

6. Pasul

În același timp, pregătim umplutura de mac. Într-o oală, amestecăm semințele de mac, zahărul, laptele și pastaia de vanilie, apoi gătim la foc mic până când semințele de mac devin moi.

7. Pasul

După ce umplutura este gata, lăsați-o să se răcească, apoi puneți-o între macarons.

8. Pasul

Lăsăm macaroanele în frigider câteva ore pentru ca aromele să se amestece. Se servesc reci.

Rețete similare

Coacerea biscuiților cu budincă de Crăciun

Acești biscuiți delicioși cu budincă sunt moi și delicati și sunt făcuți cu budincă de vanilie sau ciocolată. Ei sunt perfecți pentru a fi împărțiți cu familia și prietenii în timpul sărbătorilor. Sunt ușor și rapid de preparat - cea mai bună rețetă pentru coptul de Crăciun.

Linzer fără ouă

Un sfat personal: puteți folosi mai multe tipuri de gem pentru a face linzerul mai colorat și mai gustos. Este foarte distractiv să coaceți linzer, mai ales când familia este împreună și toată lumea ajută la piure.

Rulouri de linte Nutella de Crăciun

Facem această rețetă în fiecare an în timpul sărbătorilor de Crăciun și este întotdeauna un succes cu oaspeții noștri. Toată lumea adoră textura și aromele delicioase de casă de vară. Am învățat rețeta de bază de la bunica mea și de atunci o fac pentru familie în fiecare an. Este o prăjitură aspectuoasă și delicioasă care creează perfect atmosfera de Crăciun.
jest_ocami
jest_ocami
Previzualizare rețetă Desert de castane
Photorecipe

Desert de castane

Cheesecake de piure de castane cu blat de morcovi și portocale.

Biscuiți din albuș de ou cu nuci

Întotdeauna îmi place să fac această rețetă de biscuiți cu albușuri de ou atunci când îmi rămân albușuri de ou după ce le-am copt. Este super ușor, iar biscuiții sunt delicioși și cu un conținut ridicat de proteine. Sunt perfecți pentru o gustare între mese sau pe drum.

Rulouri de scorțișoară de casă aluat de drojdie

Am făcut această rețetă de mai multe ori și este un succes de fiecare dată. Rulourile cu scorțișoară sunt ușor crocante la exterior, minunat de moi în interior, iar stratul luxuriant de glazură dulce rotunjește totul perfect. Sunt un acompaniament perfect pentru o ceașcă de cafea fierbinte dimineața sau o surpriză dulce pentru ceaiul de după-amiază.

Cheesecake de zebre de ziua de naștere

Un cheesecake poate fi linistit în loc de tort. Acesta este, de asemenea, interesant cu stratificarea sa "zebră" în două culori.

Cornulețe cu nuci

Cornulețele cu nuci sunt o delicatesă maghiară extrem de populară, care se prepară cu umplutură de nucă dulce și se presară cu zahăr pudră. În perioada Crăciunului, ne întâlnim cu ele destul de des. Acest desert moale și plăcut de dulce este alegerea perfectă dacă dorim un desert cu adevărat special, dar este, de asemenea, perfect și în timpul săptămânii, alături de o ceașcă de cafea.

Rețete similare

Coacerea biscuiților cu budincă de Crăciun

Acești biscuiți delicioși cu budincă sunt moi și delicati și sunt făcuți cu budincă de vanilie sau ciocolată. Ei sunt perfecți pentru a fi împărțiți cu familia și prietenii în timpul sărbătorilor. Sunt ușor și rapid de preparat - cea mai bună rețetă pentru coptul de Crăciun.

Linzer fără ouă

Un sfat personal: puteți folosi mai multe tipuri de gem pentru a face linzerul mai colorat și mai gustos. Este foarte distractiv să coaceți linzer, mai ales când familia este împreună și toată lumea ajută la piure.

Rulouri de linte Nutella de Crăciun

Facem această rețetă în fiecare an în timpul sărbătorilor de Crăciun și este întotdeauna un succes cu oaspeții noștri. Toată lumea adoră textura și aromele delicioase de casă de vară. Am învățat rețeta de bază de la bunica mea și de atunci o fac pentru familie în fiecare an. Este o prăjitură aspectuoasă și delicioasă care creează perfect atmosfera de Crăciun.
jest_ocami
jest_ocami
Previzualizare rețetă Desert de castane
Photorecipe

Desert de castane

Cheesecake de piure de castane cu blat de morcovi și portocale.

Biscuiți din albuș de ou cu nuci

Întotdeauna îmi place să fac această rețetă de biscuiți cu albușuri de ou atunci când îmi rămân albușuri de ou după ce le-am copt. Este super ușor, iar biscuiții sunt delicioși și cu un conținut ridicat de proteine. Sunt perfecți pentru o gustare între mese sau pe drum.

Rulouri de scorțișoară de casă aluat de drojdie

Am făcut această rețetă de mai multe ori și este un succes de fiecare dată. Rulourile cu scorțișoară sunt ușor crocante la exterior, minunat de moi în interior, iar stratul luxuriant de glazură dulce rotunjește totul perfect. Sunt un acompaniament perfect pentru o ceașcă de cafea fierbinte dimineața sau o surpriză dulce pentru ceaiul de după-amiază.

Cheesecake de zebre de ziua de naștere

Un cheesecake poate fi linistit în loc de tort. Acesta este, de asemenea, interesant cu stratificarea sa "zebră" în două culori.

Cornulețe cu nuci

Cornulețele cu nuci sunt o delicatesă maghiară extrem de populară, care se prepară cu umplutură de nucă dulce și se presară cu zahăr pudră. În perioada Crăciunului, ne întâlnim cu ele destul de des. Acest desert moale și plăcut de dulce este alegerea perfectă dacă dorim un desert cu adevărat special, dar este, de asemenea, perfect și în timpul săptămânii, alături de o ceașcă de cafea.

Reels

Nou