PUBLICITATE

Sursa :: YelenaYemchuk from Getty Images

Mini meringues

Mini meringele sunt una dintre prăjiturile mele preferate. Sunt perfecte pentru o întâlnire cu prietenii sau ca răsfăț pentru copii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
25
  • 4 proteine ouă Adăugat la
  • 200 g zahăr pudră Adăugat la
  • 1 linguriță Oțet de vin Adăugat la
  • 1 linguriță Făină de cartofi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 120 grade C și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.

2. Pasul

Bateți albușurile până când se întăresc. Când acestea sunt aproape bătute, adăugați zahărul pudră puțin câte puțin. În acest moment, merită să aveți răbdare și să adăugați zahărul foarte încet, astfel încât albușurile să aibă timp să-l absoarbă.

3. Pasul

Când amestecul este neted și lucios, adăugați oțetul de vin și făina de cartofi. Ceea ce îmi place la aceste meringi este ușoara crocantă pe care o conferă oțetul și făina.

4. Pasul

Apoi, dacă doriți meringi colorate, aplicați coloranți alimentari. Dar aveți grijă - nu-l adăugăm direct în amestec, ci doar îl amestecăm ușor cu o lingură.

5. Pasul

Cu ajutorul a două lingurițe, se așază punctele pe tava de copt. Nu uitați că meringele cresc mult, așa că trebuie să păstrați spații între ele.

6. Pasul

Coaceți meringele timp de aproximativ o oră. Meringele sunt gata când se desprind ușor de pe hârtie.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou