PUBLICITATE

Sursa :: Mallivan from Getty Images

Morcovi marinați

Acești morcovi murați sunt o gustare sănătoasă și gustoasă, de asemenea, foarte bună ca garnitură pentru cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg morcovi Adăugat la
  • 2 ochelari Ape Adăugat la
  • 2 ochelari Oțet de cidru de mere Adăugat la
  • 4 linguri miere Adăugat la
  • 4 tulpini Pătrunjel Adăugat la
  • 2 dinți Usturoi Adăugat la
  • 1 lingură Săruri Adăugat la
  • 2 buc frunze de dafin Adăugat la
  • 6 boabe Allspice Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Se spală, se decojesc și se taie morcovii în felii subțiri.

2. Pasul

Într-o cratiță, se pune la fiert apa cu oțetul, mierea, sarea, usturoiul, foile de dafin și piperul verde. Puteți adăuga și puțin zahăr, dacă preferați o marinată mai dulce.

3. Pasul

După ce marinada dă în clocot, se adaugă morcovii și se fierb timp de aproximativ 5 minute, până când devin semi-moale. Este important să nu-i fierbeți prea mult, trebuie să-și păstreze crocantul.

4. Pasul

Se scot morcovii cu o lingură cu fantă și se transferă în borcane, apoi se toarnă marinata fierbinte. Nu uitați să umpleți fiecare borcan până la capacitate.

5. Pasul

Se astupă borcanele, se întorc cu capul în jos și se lasă să se răcească. După ce s-au răcit, puneți morcovii în frigider pentru cel puțin 24 de ore. Cu cât morcovii stau mai mult timp în marinată, cu atât vor căpăta o aromă mai bună.

6. Pasul

Morcovii sunt gata de consum după 24 de ore, dar vor căpăta gust cu fiecare zi care trece. Au un gust perfect ca garnitură sau gustare.

Rețete similare

Legume fierte

O garnitură perfectă sub formă de legume la aburi care se potrivește perfect cu felul principal și cu carnea.

Anghinare înăbușită

O rețetă tradițională italiană, ideală pentru iubitorii de anghinare. Acest fel de mâncare necesită puține ingrediente, dar necesită o pregătire atentă pentru a scoate la iveală dulceața naturală a anghinarelor și bogăția sosului umed.

Camembert la cuptor cu rozmarin

Camembert-ul delicat, topit, cu rozmarin aromatic este o gustare excelentă pentru seară. Este ușor de preparat, iar rezultatul final cu siguranță va satisface toți iubitorii de brânză.

Ardei murați

Rețetă pentru ardei murați gustoși în ulei, care sunt potriviți ca o garnitură la felul principal.

Cartofi dulci coapte în cuptor

Rețetă pentru cartofi dulci gustoși la cuptor cu sos de ierburi.

Roșii uscate la soare

Uscarea roșiilor la domiciliu este una dintre activitățile mele culinare preferate. Această activitate simplă îmi permite să am mereu la îndemână roșii unice, aromate și pline de gust, care se adaugă foarte bine la multe dintre preparatele mele. Recomand din toată inima această rețetă, mai ales atunci când aveți acces la roșii proaspete și coapte - diferența de aromă este cu adevărat vizibilă!

Supă de cartofi piure în 35 de minute

Una dintre supele mele preferate în mod absolut este această supă de piure de cartofi. Este hrănitoare, sățioasă și are o textură netedă și cremoasă, pur și simplu minunată. Este o rețetă grozavă pe care o fac de mulți ani și pe care o modific din când în când, dar gustul de bază rămâne mereu același și este pur și simplu irezistibil.

Cea mai bună sfeclă murată

Rețetă pentru cea mai bună sfeclă murată, care este un accesoriu excelent pentru orice fel de mâncare, în special pentru mâncăruri din carne și salate. Este o modalitate gustoasă de a vă înveseli masa și o alternativă sănătoasă la conserve.

Rețete similare

Legume fierte

O garnitură perfectă sub formă de legume la aburi care se potrivește perfect cu felul principal și cu carnea.

Anghinare înăbușită

O rețetă tradițională italiană, ideală pentru iubitorii de anghinare. Acest fel de mâncare necesită puține ingrediente, dar necesită o pregătire atentă pentru a scoate la iveală dulceața naturală a anghinarelor și bogăția sosului umed.

Camembert la cuptor cu rozmarin

Camembert-ul delicat, topit, cu rozmarin aromatic este o gustare excelentă pentru seară. Este ușor de preparat, iar rezultatul final cu siguranță va satisface toți iubitorii de brânză.

Ardei murați

Rețetă pentru ardei murați gustoși în ulei, care sunt potriviți ca o garnitură la felul principal.

Cartofi dulci coapte în cuptor

Rețetă pentru cartofi dulci gustoși la cuptor cu sos de ierburi.

Roșii uscate la soare

Uscarea roșiilor la domiciliu este una dintre activitățile mele culinare preferate. Această activitate simplă îmi permite să am mereu la îndemână roșii unice, aromate și pline de gust, care se adaugă foarte bine la multe dintre preparatele mele. Recomand din toată inima această rețetă, mai ales atunci când aveți acces la roșii proaspete și coapte - diferența de aromă este cu adevărat vizibilă!

Supă de cartofi piure în 35 de minute

Una dintre supele mele preferate în mod absolut este această supă de piure de cartofi. Este hrănitoare, sățioasă și are o textură netedă și cremoasă, pur și simplu minunată. Este o rețetă grozavă pe care o fac de mulți ani și pe care o modific din când în când, dar gustul de bază rămâne mereu același și este pur și simplu irezistibil.

Cea mai bună sfeclă murată

Rețetă pentru cea mai bună sfeclă murată, care este un accesoriu excelent pentru orice fel de mâncare, în special pentru mâncăruri din carne și salate. Este o modalitate gustoasă de a vă înveseli masa și o alternativă sănătoasă la conserve.

Reels

Nou