PUBLICITATE

Sursa :: ma-no from Getty Images

Muffins cu caramel

Încântați-vă gustul cu aceste minunate muffins pline de aromă de caramel.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Adesea

  • 2 ks ou Adăugat la
  • 150 g zahăr Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 200 ml lapte Adăugat la
  • 250 g făină simplă specială Adăugat la
  • 2 lingurițe Pudră de copt Adăugat la

Umplutura de caramel

  • 150 g caramel Adăugat la
  • 50 ml frișcă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și tapetăm forma de muffin cu hârtie de copt.

2. Pasul

Într-un bol, amestecăm ingredientele uscate (făină și praf de copt).

3. Pasul

Într-un alt castron, bateți ouăle cu zahărul până se face spumă, adăugați untul și laptele și amestecați bine.

4. Pasul

Adăugăm ingredientele uscate la cele umede și amestecăm bine totul.

5. Pasul

Împărțim aluatul în coșulețe de muffin, în mijlocul fiecăruia punem o linguriță de caramel și acoperim cu restul de aluat.

6. Pasul

Coacem timp de 20-25 de minute, până când muffinurile devin frumos aurii.

7. Pasul

În timp ce se coc mini-briosele, pregătim umplutura de caramel. Încălzim caramelul cu smântână pentru frișcă și amestecăm bine până când caramelul se dizolvă.

8. Pasul

Lăsăm briosele coapte să se răcească, apoi le umplem cu crema de caramel folosind un pungă pentru frișcă.

9. Pasul

În final, decorăm brioșele după gust și le putem servi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou