Sursa :: ma-no from Getty Images
Muffins cu caramel
Încântați-vă gustul cu aceste minunate muffins pline de aromă de caramel.
Ingrediente
Adesea
- 2 ks ou
- 150 g zahăr
- 100 g unt
- 200 ml lapte
- 250 g făină simplă specială
- 2 lingurițe Pudră de copt
Umplutura de caramel
- 150 g caramel
- 50 ml frișcă
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și tapetăm forma de muffin cu hârtie de copt.
Într-un bol, amestecăm ingredientele uscate (făină și praf de copt).
Într-un alt castron, bateți ouăle cu zahărul până se face spumă, adăugați untul și laptele și amestecați bine.
Adăugăm ingredientele uscate la cele umede și amestecăm bine totul.
Împărțim aluatul în coșulețe de muffin, în mijlocul fiecăruia punem o linguriță de caramel și acoperim cu restul de aluat.
Coacem timp de 20-25 de minute, până când muffinurile devin frumos aurii.
În timp ce se coc mini-briosele, pregătim umplutura de caramel. Încălzim caramelul cu smântână pentru frișcă și amestecăm bine până când caramelul se dizolvă.
Lăsăm briosele coapte să se răcească, apoi le umplem cu crema de caramel folosind un pungă pentru frișcă.
În final, decorăm brioșele după gust și le putem servi.