PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: Couleur

Pâine irlandeză casnică fără drojdie

Această pâine tradițională irlandeză este simplu de preparat și nu necesită drojdie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 400 g De făină integrală Adăugat la
  • 100 g Zahăr brun Adăugat la
  • 1 linguriță Sodă de bicarbonat pentru ceai Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 500 ml iaurt alb Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

70 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200 °C și pregătiți tava.

2. Pasul

Într-un vas, amestecați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea.

3. Pasul

Adăugați lapte acru și amestecați.

4. Pasul

Deseori întindeți pe o placă presărată cu făină și formați într-un model rotund.

5. Pasul

Puneți aluatul în tava pregătită și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45-50 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou