PUBLICITATE
Sursa :: Atide form Getty Images
Pasta de carne
O pasta de carne delicioasă și simplă, perfectă pentru micul dejun rapid sau gustare. Mereu bună pe pâine, croissant sau toast.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g Carne gătită
- 1 bucată The Onion
- 1 bucată Cățel de usturoi
- 2 ro unt
- 50 g făină simplă specială
- 2 ro Ardei roșu
- 1 Articolul sare
- 1 Articolul piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Carnea fiartă, de exemplu din supă, se amestecă într-o pastă fină.
2. Pasul
Într-o tigaie topiți untul, adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți până devine auriu.
3. Pasul
Adăugați făină și paprika și amestecați câteva minute.
4. Pasul
Adăugați pasta de carne la tigaie și amestecați bine.
5. Pasul
Potriviți cu sare și piper după gust.
6. Pasul
Lasă glazura să se răcească. Servește-o pe pâine sau pe toast.