PUBLICITATE

Sursa :: Atide form Getty Images

Pasta de carne

O pasta de carne delicioasă și simplă, perfectă pentru micul dejun rapid sau gustare. Mereu bună pe pâine, croissant sau toast.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Carne gătită Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 1 bucată Cățel de usturoi Adăugat la
  • 2 ro unt Adăugat la
  • 50 g făină simplă specială Adăugat la
  • 2 ro Ardei roșu Adăugat la
  • 1 Articolul sare Adăugat la
  • 1 Articolul piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Carnea fiartă, de exemplu din supă, se amestecă într-o pastă fină.

2. Pasul

Într-o tigaie topiți untul, adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți până devine auriu.

3. Pasul

Adăugați făină și paprika și amestecați câteva minute.

4. Pasul

Adăugați pasta de carne la tigaie și amestecați bine.

5. Pasul

Potriviți cu sare și piper după gust.

6. Pasul

Lasă glazura să se răcească. Servește-o pe pâine sau pe toast.

Rețete similare

Paste cu pui și roșii uscate la soare

Rețetă pentru paste rapide cu pui și roșii uscate la soare, perfectă pentru cină.

Paste cu smântână, carne și porumb

Aceasta este o rețetă delicioasă și rapidă pentru paste cu porumb, carne și smântână.

Carne de pui cu smântână

Rețeta de carne de pui cu smântână, perfectă pentru un prânz rapid sau cină.

Avocado tartinabil cu ou

Avocado tartinabil cu ou este unul dintre preparatele mele preferate pentru micul dejun sau gustare. Are o aromă subtilă de avocado, care este înviorată cu suc de lămâie și îmbunătățită prin adăugarea unui ou poșat.

Cartofi tartinabili pentru sandvișuri

Cartofii tartinabili perfecți pentru sandvișuri sau prăjituri de mic dejun.

Cârnați de ficat de vițel de casă

Acest cârnat delicios din ficat de vițel este un preparat preferat al familiei, pe care îmi place să îl fac din nou și din nou. Are o aromă distinctivă, dar ușoară, iar textura este delicios de cremoasă. Este o rețetă tradițională care necesită ceva timp și efort, dar merită cu siguranță! Îmi place să-mi fac singur cârnații - este atât de satisfăcător să țin în mâini produsul finit, iar gustul este incomparabil.

Piure de mazăre

Piureul de mazăre este un fel de mâncare simplu și nutritiv, ideal ca garnitură pentru carne sau pește.

Sos de roșii cu smântână

Sos clasic de roșii cu adaos de smântână pentru un gust mai bun și o consistență cremoasă. Ideal pentru paste sau ca un plus la carne.

Rețete similare

Paste cu pui și roșii uscate la soare

Rețetă pentru paste rapide cu pui și roșii uscate la soare, perfectă pentru cină.

Paste cu smântână, carne și porumb

Aceasta este o rețetă delicioasă și rapidă pentru paste cu porumb, carne și smântână.

Carne de pui cu smântână

Rețeta de carne de pui cu smântână, perfectă pentru un prânz rapid sau cină.

Avocado tartinabil cu ou

Avocado tartinabil cu ou este unul dintre preparatele mele preferate pentru micul dejun sau gustare. Are o aromă subtilă de avocado, care este înviorată cu suc de lămâie și îmbunătățită prin adăugarea unui ou poșat.

Cartofi tartinabili pentru sandvișuri

Cartofii tartinabili perfecți pentru sandvișuri sau prăjituri de mic dejun.

Cârnați de ficat de vițel de casă

Acest cârnat delicios din ficat de vițel este un preparat preferat al familiei, pe care îmi place să îl fac din nou și din nou. Are o aromă distinctivă, dar ușoară, iar textura este delicios de cremoasă. Este o rețetă tradițională care necesită ceva timp și efort, dar merită cu siguranță! Îmi place să-mi fac singur cârnații - este atât de satisfăcător să țin în mâini produsul finit, iar gustul este incomparabil.

Piure de mazăre

Piureul de mazăre este un fel de mâncare simplu și nutritiv, ideal ca garnitură pentru carne sau pește.

Sos de roșii cu smântână

Sos clasic de roșii cu adaos de smântână pentru un gust mai bun și o consistență cremoasă. Ideal pentru paste sau ca un plus la carne.

Reels

Nou