PUBLICITATE

Sursa :: Atide form Getty Images

Pasta de carne

O pasta de carne delicioasă și simplă, perfectă pentru micul dejun rapid sau gustare. Mereu bună pe pâine, croissant sau toast.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Carne gătită Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 1 bucată Cățel de usturoi Adăugat la
  • 2 ro unt Adăugat la
  • 50 g făină simplă specială Adăugat la
  • 2 ro Ardei roșu Adăugat la
  • 1 Articolul sare Adăugat la
  • 1 Articolul piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Carnea fiartă, de exemplu din supă, se amestecă într-o pastă fină.

2. Pasul

Într-o tigaie topiți untul, adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți până devine auriu.

3. Pasul

Adăugați făină și paprika și amestecați câteva minute.

4. Pasul

Adăugați pasta de carne la tigaie și amestecați bine.

5. Pasul

Potriviți cu sare și piper după gust.

6. Pasul

Lasă glazura să se răcească. Servește-o pe pâine sau pe toast.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou