PUBLICITATE

Sursa :: egiss from Getty Images Signature

Pike la cuptor în unt

Această rețetă de știucă prăjită în unt este una dintre preferatele mele. Am mâncat acest fel de mâncare la multe întâlniri de familie și de fiecare dată a fost un adevărat succes. Cred că și familia și prietenii dvs. o vor aprecia.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 bucată pike Adăugat la
  • 150 g Unt Adăugat la
  • 2 bucată Lămâi Adăugat la
  • 1 bucată Țelină mare Adăugat la
  • 4 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Piper măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

începeți prin a preîncălzi cuptorul la 200 de grade Celsius. Apoi ne vom pregăti știuca.

2. Pasul

Aranjați știuca într-o tavă de copt mai adâncă și ungeți-o cu sucul de la o lămâie. Acest lucru va îndepărta orice posibil miros de pește. Se topește o bucată de unt și se amestecă cu usturoiul tocat mărunt. Ungeți cu acest unt știuca pe interior și pe exterior.

3. Pasul

Se curăță țelina și se taie în felii subțiri. Gustul său completează perfect gustul știuletelui. Aranjați feliile de țelină pe fundul vasului de copt în jurul știucăi.

4. Pasul

Se condimentează carnea de porc cu piper și sare și se introduce în cuptorul preîncălzit. Se coace timp de aproximativ 45 de minute. Ungeți știuca cu restul de unt de mai multe ori în timpul coacerii.

5. Pasul

Se servește știuca caldă, ornată cu felii de lămâie de la a doua lămâie.

Reels

Nou