PUBLICITATE

Sursa :: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Plăcintă cu mere

Rețetă pentru o plăcintă de mere bună, care are cel mai bun gust din mere de casă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 250 g Făină simplă Adăugat la
  • 1 kg Mere Adăugat la
  • 100 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 2 ks ouă Adăugat la
  • 150 g Unt Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • Scorțișoară pentru presărat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Într-un castron, se amestecă făina, zahărul pudră, ouăle, untul și un vârf de cuțit de sare. Se face aluatul și se lasă să se odihnească în frigider timp de 30 de minute. Când faceți acest aluat, vă recomand să folosiți unt la temperatura camerei pentru a-l ajuta să se combine mai bine cu celelalte ingrediente.

2. Pasul

Apoi se dau merele pe răzătoare și se amestecă cu scorțișoară, în loc de clasicele bucăți de mere prefer merele rase, fac băutura mai gustoasă și mai suculentă.

3. Pasul

Se întinde aluatul și se așază pe fundul și pe marginile formei de copt unse. Așezați merele pregătite deasupra și presărați cu restul de aluat.

4. Pasul

Coaceți pita cu mere în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 30 de minute.

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gogoși pufoase cu gem de căpșuni
Videorecetă

Gogoși pufoase cu gem de căpșuni

Aceste gogoși pufoase sunt perfecte pentru micul dejun sau gustare, fiind moi și delicioase, asemenea unui nor de dimineață. În plus, rețeta este foarte ușor de urmat.

Prăjitură de brânză clasică vegană la cuptor

Acest cheesecake vegan este la fel de fascinant, dacă nu chiar mai mult, ca și cheesecake-ul tradițional pe bază de lapte. Bucurați-vă de această plăcere fără lactate, fără vină, care nu face compromisuri în ceea ce privește gustul clasic al cheesecake-ului!

Tortă de căpșuni răcoritoare

Astăzi v-am pregătit o tortă de căpșuni, care poate fi realizată cu ușurință de către oricine. Recunosc, mi-am revizuit rețeta mea pentru tortul de biscuiți și am înlocuit biscuiții cu un blat fin și pufos. În tort, se află un strat delicios de căpșuni.

Coaceți prăjituri japoneze de burete

Buretele japonez este un tip de prăjitură care se prepară din cele mai simple ingrediente, dar care oferă un rezultat final rafinat. Necesită precizie și răbdare, dar rezultatul final merită cu siguranță. Buretele japonez este asemănător cu cheesecake-ul în ceea ce privește textura și aspectul.

Tort de morcov cu nuci fără făină

Prăjitură sănătoasă cu morcovi și nuci în care nu se folosește făină.

Plăcintă cu struguri

Rețetă pentru o plăcintă delicioasă, în care ingredientul principal este strugurele.

Biscuiți cu unt de arahide prietenoși cu copiii, rapid de preparat

Biscuiții cu unt de arahide sunt deliciul meu absolut preferat și i-am făcut de nenumărate ori. Sunt super ușor de făcut și partea cea mai bună este că ai nevoie doar de câteva ingrediente simple. Fiecare îmbucătură promite aroma bogată a untului de arahide, iar biscuiții sunt atât de crocanți încât pur și simplu nu le poți rezista. Sunt o gustare perfectă pentru orice moment al zilei, iar copiii le adoră și ei!

Tort de căpșuni cu brânză

Rețetă pentru un delicios tort de căpșuni cu brânză, perfectă pentru cafea sau ceai.

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gogoși pufoase cu gem de căpșuni
Videorecetă

Gogoși pufoase cu gem de căpșuni

Aceste gogoși pufoase sunt perfecte pentru micul dejun sau gustare, fiind moi și delicioase, asemenea unui nor de dimineață. În plus, rețeta este foarte ușor de urmat.

Prăjitură de brânză clasică vegană la cuptor

Acest cheesecake vegan este la fel de fascinant, dacă nu chiar mai mult, ca și cheesecake-ul tradițional pe bază de lapte. Bucurați-vă de această plăcere fără lactate, fără vină, care nu face compromisuri în ceea ce privește gustul clasic al cheesecake-ului!

Tortă de căpșuni răcoritoare

Astăzi v-am pregătit o tortă de căpșuni, care poate fi realizată cu ușurință de către oricine. Recunosc, mi-am revizuit rețeta mea pentru tortul de biscuiți și am înlocuit biscuiții cu un blat fin și pufos. În tort, se află un strat delicios de căpșuni.

Coaceți prăjituri japoneze de burete

Buretele japonez este un tip de prăjitură care se prepară din cele mai simple ingrediente, dar care oferă un rezultat final rafinat. Necesită precizie și răbdare, dar rezultatul final merită cu siguranță. Buretele japonez este asemănător cu cheesecake-ul în ceea ce privește textura și aspectul.

Tort de morcov cu nuci fără făină

Prăjitură sănătoasă cu morcovi și nuci în care nu se folosește făină.

Plăcintă cu struguri

Rețetă pentru o plăcintă delicioasă, în care ingredientul principal este strugurele.

Biscuiți cu unt de arahide prietenoși cu copiii, rapid de preparat

Biscuiții cu unt de arahide sunt deliciul meu absolut preferat și i-am făcut de nenumărate ori. Sunt super ușor de făcut și partea cea mai bună este că ai nevoie doar de câteva ingrediente simple. Fiecare îmbucătură promite aroma bogată a untului de arahide, iar biscuiții sunt atât de crocanți încât pur și simplu nu le poți rezista. Sunt o gustare perfectă pentru orice moment al zilei, iar copiii le adoră și ei!

Tort de căpșuni cu brânză

Rețetă pentru un delicios tort de căpșuni cu brânză, perfectă pentru cafea sau ceai.

Reels

Nou