PUBLICITATE
   
Sursa :: truembie from Getty Images
Pui la cuptor cu bacon
Pui perfect la cuptor care este învelit într-o felie de șuncă.
      PUBLICITATE
   
Ingrediente
porții  
4
 - 4 Pui Sâni
 - 8 felii bacon
 - 1 ks ceapă mare
 - Roșii
 - sare și piper negru
 - ulei
 
Ultimele broșuri
      PUBLICITATE
   
Procedura
 90 min.
1. Pasul 
  Mai întâi, curățați pieptul de pui și tăiați-l în felii. Se condimentează cu sare și piper și se prăjesc într-o tigaie cu ulei pe ambele părți.
2. Pasul 
  Ceapa se taie mărunt și se rumenește în aceeași tigaie în care am rumenit pieptul de pui.
3. Pasul 
  Se înfășoară feliile de pui în bacon și se leagă sau se străpung cu o scobitoare.
4. Pasul 
  Coaceți feliile de pui în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute.
5. Pasul 
  Cine vrea să le coacă cu roșii.