PUBLICITATE

Sursa :: EzumeImages from Getty Images

Puiul chinezesc

Această rețetă vă va transporta direct în inima bucătăriei asiatice. Carnea de pui delicioasă în combinație cu specialitățile picante chinezești este perfectă pentru un prânz rapid sau o cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingrediente principale

  • 500 g piept de pui Adăugat la
  • 1 ks Ardei roșu Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 1 ks morcovi Adăugat la
  • 1 ks broccoli Adăugat la

Sos

  • 4 ro Sos de soia Adăugat la
  • 1 ks lime Adăugat la
  • 1 Articolul Instrumente Adăugat la
  • 1 Articolul Condimente Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Tăiați carnea de pui în fâșii subțiri. Tăiați ardeii, ceapa, usturoiul și morcovii în fâșii subțiri. Se desparteți broccoli în mici buchetele.

2. Pasul

Încălziți uleiul în tigaie și adăugați carnea de pui. Atunci când începe să-și schimbe culoarea, adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți.

3. Pasul

Adăugați ardeiul, morcovul și broccoli și prăjiți până se înmoaie.

4. Pasul

Într-un castron, amestecați sosul de soia, sucul de lime, mierea și condimentele și adăugați-le în tigaie. Gătiți la foc mediu până când sosul este complet absorbit.

5. Pasul

Serviți cu orez sau paste. Poftă bună!

Reels

Nou