PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Rețetă de cocktail britanic Pimms de casă

Fructele proaspete și menta, împreună cu Pimms No. 1, o băutură spirtoasă pe bază de gin, creează un cocktail încântător și răcoritor, perfect pentru o zi călduroasă de vară sau pentru o petrecere la grătar.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 ml Pimms nr. 1 Adăugat la
  • 600 ml Sifon cu limonadă Adăugat la
  • 6 Căpșuni tăiate felii Adăugat la
  • 12 Portocală, tăiată în felii Adăugat la
  • 12 Castravete, tăiat felii Adăugat la
  • 1 handful De frunze proaspete de mentă Adăugat la
  • Cuburi de gheață Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

10 min.
1. Pasul

Începeți prin a vă pregăti toate ingredientele proaspete. Spălați și tăiați căpșunile, portocala și castravetele în felii subțiri, asigurându-vă că le păstrați cât mai uniforme. Acest lucru nu numai că face ca băutura finală să arate mai bine din punct de vedere estetic, dar permite și ca aromele să se infiltreze uniform în băutură.

2. Pasul

Într-un ulcior mare, adăugați Pimms nr. 1. Folosiți sifon cu limonadă de bună calitate, răcit, deoarece acesta este coloana vertebrală a cocktailului și are un impact direct asupra gustului final. Turnați-l în ulcior.

3. Pasul

În continuare, este timpul să vă prezentăm fructele noastre proaspete pregătite. Adăugați în ulcior căpșunile, portocalele și castravetele tăiate felii. Aruncați o mână generoasă de frunze de mentă proaspătă.

4. Pasul

Amestecați totul, lăsând fiecare ingredient să interacționeze cu celelalte. Lăsați amestecul să se infuzeze timp de aproximativ 10 minute. Acest mic pas de răbdare aduce o schimbare drastică a rezultatului, făcând cocktailul intens aromat.

5. Pasul

În cele din urmă, adăugați cuburile de gheață. Se amestecă din nou ușor și se servește imediat.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou