PUBLICITATE

Sursa :: karamba70 via iStockPhotos

Rețetă pentru "prăjituri de Crăciun"

Această rețetă de prăjituri de Crăciun este o necesitate absolută pentru familia mea în timpul sezonului festiv. Perfecționarea acestor bunătăți necesită puțină practică și multă dragoste. Dar odată ce ați experimentat aroma cerească care vă umple casa în timp ce aceste delicatese se coc în cuptor, veți reveni la această rețetă an de an cu bucurie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
40
  • 225 g Unt, moale Adăugat la
  • 200 g zahăr alb Adăugat la
  • 2 ouă Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai esență de vanilie Adăugat la
  • 375 g Făină pentru toate scopurile Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai praf de copt Adăugat la
  • 12 Lingură de ceai sare Adăugat la
  • 150 g Zahăr pudră pentru presărat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pentru a coace fursecurile de Crăciun, începeți prin a bate untul înmuiat și zahărul alb într-un castron mare până când acestea sunt frumoase și pufoase. Acest pas nu trebuie sărit, deoarece baterea untului și a zahărului este cea care dă naștere la fursecuri moi și fragede.

2. Pasul

Acum bateți ouăle pe rând. Asigurați-vă că primul ou este complet încorporat înainte de a-l adăuga pe al doilea. Acum adăugați vanilia și bateți totul bine.

3. Pasul

Într-un bol mediu, combinați făina, praful de copt și sarea. Adăugați treptat aceste ingrediente uscate la amestecul de unt. Amestecați doar până când nu mai este vizibilă făina pentru a evita un biscuit tare.

4. Pasul

Folosiți o lingură de înghețată sau o lingură pentru a forma bile de aluat și așezați-le pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Asigurați-vă că lăsați suficient spațiu între fursecuri, astfel încât acestea să se poată extinde în timpul coacerii.

5. Pasul

Coaceți fursecurile la 190°C timp de aproximativ 8-10 minute, sau până când sunt ușor rumenite pe margini. Este posibil ca acestea să fie încă puțin moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se vor răci.

6. Pasul

Când scoateți prăjiturile de Crăciun din cuptor, lăsați-le să se răcească pe tava de copt câteva minute înainte de a le transfera pe un grătar de răcire. După ce s-au răcit complet, pudrați generos fursecurile de Crăciun cu zahăr pudră pentru un aspect frumos de zăpadă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou