PUBLICITATE
Risotto cu spanac
Îmi plac foarte mult risotto, fie că este de dovleac, sfeclă sau chiar acesta cu spanac
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
3
- 250 g orez basmati
- 350 g Spanac congelat
- 1 Articolul Salvează
- 100 g mozzarella
- 1 ro ulei de măsline
- 1 ks Ceapa mai mică
- apă
- sare și piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
În ulei de măsline, călim ceapa până devine aurie. Adăugăm 250g (în cazul meu, au fost două pungi de 125g fiecare) de orez basmati și îl acoperim cu apă. Gătim amestecând ocazional și, dacă este nevoie, adăugăm mai multă apă. Când orezul este semi-moale, adăugăm spanacul congelat, sare, piper și 1 linguriță de ghee. Amestecăm până se combină într-un amestec cremos și spanacul este dezghețat. Adăugăm mozzarella rasă, amestecăm și servim.
2. Pasul
Puteți ajusta gramajul după preferințele dvs. Rețeta dată este pentru 3 porții 😊