PUBLICITATE
Risotto cu spanac

Risotto cu spanac

Îmi plac foarte mult risotto, fie că este de dovleac, sfeclă sau chiar acesta cu spanac

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
3
  • 250 g orez basmati Adăugat la
  • 350 g Spanac congelat Adăugat la
  • 1 Articolul Salvează Adăugat la
  • 100 g mozzarella Adăugat la
  • 1 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 1 ks Ceapa mai mică Adăugat la
  • apă Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

În ulei de măsline, călim ceapa până devine aurie. Adăugăm 250g (în cazul meu, au fost două pungi de 125g fiecare) de orez basmati și îl acoperim cu apă. Gătim amestecând ocazional și, dacă este nevoie, adăugăm mai multă apă. Când orezul este semi-moale, adăugăm spanacul congelat, sare, piper și 1 linguriță de ghee. Amestecăm până se combină într-un amestec cremos și spanacul este dezghețat. Adăugăm mozzarella rasă, amestecăm și servim.

2. Pasul

Puteți ajusta gramajul după preferințele dvs. Rețeta dată este pentru 3 porții 😊

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou