PUBLICITATE

Sursa :: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Salată rece de conopidă rece

Această salată rece de conopidă este perfectă ca garnitură pentru mâncăruri de carne.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 ks conopidă Adăugat la
  • 1 ks Ardei roșu Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 4 ro Ulei de măsline Adăugat la
  • 2 ro Oțet de cidru de mere Adăugat la
  • 1 ro miere Adăugat la
  • 1 ro Muștar Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Se curăță conopida și se taie în buchețele mai mici. Se pune apoi în apă clocotită cu sare și se fierbe aproximativ 5 minute pentru a se menține crocantă.

2. Pasul

Se curăță ardeii și ceapa și se taie în bucăți mai mici. Curățați și zdrobiți usturoiul.

3. Pasul

Într-un castron mare, se amestecă legumele tocate, mai întâi conopida, apoi ardeii și ceapa.

4. Pasul

Într-un castron mai mic, preparați dressingul cu restul ingredientelor - ulei de măsline, oțet de mere, sare, piper, miere și muștar. Amestecați totul bine.

5. Pasul

Se toarnă vinegreta peste legumele din castronul mare și se amestecă bine, astfel încât vinegreta să acopere toate legumele.

6. Pasul

Se lasă salata finită să stea în frigider cel puțin o oră pentru a lăsa aromele să se amestece. Serviți salata rece.

Reels

Nou