PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Salsa verde mexicană tradițională de Tomatillo proaspăt

Savurați gustul autentic al bucătăriei mexicane cu această salsa verde Tomatillo. Această rețetă este o completare excelentă pentru mâncarea de zi cu zi. O puteți servi cu nachos, peste enchiladas sau orice fel de mâncare mexicană pentru un plus de savoare!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 112 lire sterline Tomatili proaspeți Adăugat la
  • 12 ceașcă Ceapă albă tocată mărunt Adăugat la
  • 12 ceașcă Frunze de coriandru tocate Adăugat la
  • 1 lingură Suc proaspăt de lămâie verde Adăugat la
  • 2 Ardei Jalapeño, fără codițe, fără semințe și tăiați mărunt Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi, tocat mărunt Adăugat la
  • Sare după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Începeți prin a îndepărta coaja tomatililor și clătiți-i bine pentru a îndepărta reziduurile lipicioase. După curățare, tăiați-i în două.

2. Pasul

Puneți tomatillos, ardeii Jalapeño, usturoiul și ceapa într-o tavă de copt și rumeniți-le în cuptor până când tomatillos se prăjesc. De obicei, va dura aproximativ 7-10 minute.

3. Pasul

Acum, transferați cu grijă tomatillos prăjit, jalapenos, usturoi și ceapă într-un blender. Adăugați frunzele de coriandru tocate și sucul proaspăt de lime.

4. Pasul

Se mixează amestecul până când devine un piure grosier.

5. Pasul

Transferați salsa într-o farfurie de servire și savurați salsa verde Tomatillo de casă.

Reels

Nou