Sursa :: Pixabay
Salsa verde mexicană tradițională de Tomatillo proaspăt
Savurați gustul autentic al bucătăriei mexicane cu această salsa verde Tomatillo. Această rețetă este o completare excelentă pentru mâncarea de zi cu zi. O puteți servi cu nachos, peste enchiladas sau orice fel de mâncare mexicană pentru un plus de savoare!
Ingrediente
- 11⁄2 lire sterline Tomatili proaspeți
- 1⁄2 ceașcă Ceapă albă tocată mărunt
- 1⁄2 ceașcă Frunze de coriandru tocate
- 1 lingură Suc proaspăt de lămâie verde
- 2 Ardei Jalapeño, fără codițe, fără semințe și tăiați mărunt
- 2 cuișoare Usturoi, tocat mărunt
- Sare după gust
Ultimele broșuri
Procedura
Începeți prin a îndepărta coaja tomatililor și clătiți-i bine pentru a îndepărta reziduurile lipicioase. După curățare, tăiați-i în două.
Puneți tomatillos, ardeii Jalapeño, usturoiul și ceapa într-o tavă de copt și rumeniți-le în cuptor până când tomatillos se prăjesc. De obicei, va dura aproximativ 7-10 minute.
Acum, transferați cu grijă tomatillos prăjit, jalapenos, usturoi și ceapă într-un blender. Adăugați frunzele de coriandru tocate și sucul proaspăt de lime.
Se mixează amestecul până când devine un piure grosier.
Transferați salsa într-o farfurie de servire și savurați salsa verde Tomatillo de casă.