PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Simplu sărat cu usturoi Bok Choy Stir-Fry

Garlic Bok Choy este o garnitură asiatică rapidă, ușoară și delicioasă, cu Bok Choy proaspăt, sărat cu usturoi savuros. Acest fel de mâncare sănătoasă și vegană este plin de nutrienți și aromă. Este simplu, dar plin de o aromă de usturoi cu unt, care se potrivește perfect cu oricare dintre mâncărurile tale preferate de inspirație asiatică.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 5 lire sterline bok choy Adăugat la
  • 1 lingură Ulei de gătit (la alegere, dar uleiul de susan dă o aromă deosebită) Adăugat la
  • 412 cuișoare Usturoi, tocat mărunt Adăugat la
  • 1 lingură sos de soia Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • Fulgi de ardei roșu (opțional) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Începeți prin a tăia partea de jos a tulpinilor de bok choy. Apoi clătiți-le bine pentru a îndepărta orice urmă de nisip. Separați frunzele verzi de tulpini, apoi tăiați-le în bucăți de mărimea unei mușcături.

2. Pasul

Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok la foc mediu. Odată încins, adăugați usturoiul tocat mărunt și amestecați frecvent.

3. Pasul

De îndată ce usturoiul devine auriu, adăugați tulpinile de bok choy. Prăjiți-le timp de câteva minute înainte de a arunca frunzele verzi.

4. Pasul

Adăugați sosul de soia, puțină sare și piper. Continuați să prăjiți până când verdețurile s-au ofilit și tulpinile sunt crocante-ușoare. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 2 minute.

5. Pasul

Se presară fulgi de ardei roșu, dacă se folosesc. Asigurați-vă că totul este combinat și bine acoperit, apoi luați de pe foc.

6. Pasul

Serviți Bok Choy cu usturoi ca garnitură la felul principal asiatic preferat sau chiar ca o masă ușoară.

Reels

Nou