PUBLICITATE

Sursa :: cmfotoworks from Getty Images

Sirop de melisă

Acest sirop de melisă este ușor de preparat și este perfect pentru a îndulci băuturile sau deserturile. Trebuie doar să fierbeți melisa în apă, să adăugați zahăr și apoi să-l lăsați să se răcească înainte de a-l utiliza.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 250 g Cimbru Adăugat la
  • 1 l apă Adăugat la
  • 250 g zahăr Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Turnăm un litru de apă într-o oală mare și adăugăm 250g de busuioc. Aducem la fierbere.

2. Pasul

Când apa începe să fiarbă, reducem temperatura și lăsăm să se infuzeze timp de 30 de minute.

3. Pasul

După 30 de minute, strecurăm menta și adăugăm zahărul la infuzie. Fierbem la foc mediu, până când zahărul se dizolvă complet.

4. Pasul

Când zahărul se dizolvă, turnăm siropul într-o sticlă curată și îl lăsăm să se răcească.

5. Pasul

Depozitați siropul gata făcut în frigider și utilizați după cum este necesar.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou