PUBLICITATE
Sursa :: cmfotoworks from Getty Images
Sirop de melisă
Acest sirop de melisă este ușor de preparat și este perfect pentru a îndulci băuturile sau deserturile. Trebuie doar să fierbeți melisa în apă, să adăugați zahăr și apoi să-l lăsați să se răcească înainte de a-l utiliza.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 250 g Cimbru
- 1 l apă
- 250 g zahăr
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Turnăm un litru de apă într-o oală mare și adăugăm 250g de busuioc. Aducem la fierbere.
2. Pasul
Când apa începe să fiarbă, reducem temperatura și lăsăm să se infuzeze timp de 30 de minute.
3. Pasul
După 30 de minute, strecurăm menta și adăugăm zahărul la infuzie. Fierbem la foc mediu, până când zahărul se dizolvă complet.
4. Pasul
Când zahărul se dizolvă, turnăm siropul într-o sticlă curată și îl lăsăm să se răcească.
5. Pasul
Depozitați siropul gata făcut în frigider și utilizați după cum este necesar.