PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: EME

Sos italian de brânză cremă de brânză

Nimic nu se compară cu servirea unui sos italian cremos și cald la petreceri sau la întâlniri de familie!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
5
  • 1 ceașcă maioneză Adăugat la
  • 1 ceașcă smântână acră Adăugat la
  • 12 ceașcă parmezan Adăugat la
  • 14 ceașcă busuioc proaspăt tocat Adăugat la
  • 1 lingură Oregano proaspăt tocat Adăugat la
  • 1 lingură Usturoi tocat mărunt Adăugat la
  • 1 linguriță suc de lămâie proaspăt stors Adăugat la
  • 14 linguriță Fulgi de piper roșu zdrobiți Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Începeți prin a vă pregăti ierburile. Amintiți-vă întotdeauna că ierburile proaspete dau o aromă și un gust incredibil, spre deosebire de cele uscate. După ce ați tocat busuiocul și oregano, puneți-le deoparte.

2. Pasul

Într-un castron mediu, veți dori să combinați smântâna și maioneza. Folosind un tel, amestecați până când devine omogenă. Acest lucru oferă o bază cremoasă minunată pentru ca toate celelalte arome să se îmbine.

3. Pasul

Acum, adăugați brânza parmezan rasă. Cheia este să vă radeți propria brânză, deoarece cele pre-răzite tind să fie uscate și lipsite de aromă. Credeți-mă, merită efortul suplimentar!

4. Pasul

Apoi, se adaugă busuiocul tocat, oregano și usturoiul tocat mărunt. Amestecați-le bine cu baza cremoasă. Ierburile proaspete vor da o notă de prospețime, în timp ce usturoiul adaugă acea aromă necesară.

5. Pasul

Adăugați sucul de lămâie și fulgii de ardei roșu zdrobit. Sucul de lămâie însuflețește aromele, în timp ce fulgii de piper dau o notă de căldură pentru a echilibra cremozitatea sosului.

6. Pasul

La final, gustați sosul și asezonați-l cu sare și piper, după caz. Nu uitați, puteți adăuga oricând mai multă sare, dar nu o puteți elimina niciodată. Așadar, asezonați cu precauție!

7. Pasul

Răciți sosul în frigider cel puțin o oră înainte de a-l servi pentru a permite aromei să se îmbine.

Reels

Nou