PUBLICITATE

Sursa :: wmaster890 from Getty Images

Supă de sparanghel cu smântână

Supă gustoasă de sparanghel cu smântână, pe care o puteți găti într-o oră.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Sparanghel Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 50 g Unt Adăugat la
  • 1 l Bulion de legume Adăugat la
  • Sare, piper negru proaspăt măcinat Adăugat la
  • 250 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • nucșoară Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Se curăță sparanghelul și se taie în bucăți mai mici. Se curăță și se taie mărunt ceapa și usturoiul. Nu uitați că atunci când tăiați ceapa, încercați să nu tăiați partea de rădăcină a cepei, pentru ca aceasta să nu se rupă în bucăți.

2. Pasul

Se topește untul într-o tigaie, se adaugă ceapa și usturoiul și se prăjesc până devin aurii.

3. Pasul

Adăugați sparanghelul și mai fierbeți puțin. Din experiența mea vă pot spune că fierberea sparanghelului face ca această supă să fie și mai bună.

4. Pasul

Se toarnă bulionul, se asezonează cu sare și piper și se fierbe aproximativ 20 de minute.

5. Pasul

Se mixează supa, se adaugă smântâna, se adaugă nucșoară după gust și se lasă să mai fiarbă puțin.

6. Pasul

Înainte de servire, se ornează supa cu o bucată de sparanghel fiert.

Rețete similare

Supă de sparanghel alb

În această rețetă puteți folosi sparanghel alb sau verde.

Supa de broccoli și conopidă

O supă cremă perfectă de broccoli și conopidă, îndrăgită mai ales de copii.

Supă de sparanghel cu smântână

O delicioasă supă de sparanghel cu smântână pe care o puteți pregăti ușor și repede.

Supă cremoasă de usturoi fără cartofi

Această excepțională supă cremoasă de usturoi este alegerea ideală pentru persoanele care urmează o dietă săracă în carbohidrați.

Supă cremoasă de roșii cu brânză

Supa cremoasă de roșii cu brânză este un fel de mâncare delicios și confortabil. Este ușor de preparat și datorită simplității sale este plină de gust.

Supă cremă de ceapă

O supă cremă clasică de ceapă, care vă va încălzi cu siguranță în zilele reci.

Supă cremoasă de cartofi și praz

Supa cremoasă de cartofi și praz este alegerea ideală pentru zilele reci. Este nutritivă, rapidă și ușor de preparat. Este plină de nutrienți sănătoși din legume.

Supă cremă de dovleac Hokkaido

Supa cremă de dovleac este mâncarea perfectă pentru zilele reci de toamnă și iarnă. Nu este nevoie să curățați dovleacul Hokkaido și este plin de nutrienți și aromă.

Rețete similare

Supă de sparanghel alb

În această rețetă puteți folosi sparanghel alb sau verde.

Supa de broccoli și conopidă

O supă cremă perfectă de broccoli și conopidă, îndrăgită mai ales de copii.

Supă de sparanghel cu smântână

O delicioasă supă de sparanghel cu smântână pe care o puteți pregăti ușor și repede.

Supă cremoasă de usturoi fără cartofi

Această excepțională supă cremoasă de usturoi este alegerea ideală pentru persoanele care urmează o dietă săracă în carbohidrați.

Supă cremoasă de roșii cu brânză

Supa cremoasă de roșii cu brânză este un fel de mâncare delicios și confortabil. Este ușor de preparat și datorită simplității sale este plină de gust.

Supă cremă de ceapă

O supă cremă clasică de ceapă, care vă va încălzi cu siguranță în zilele reci.

Supă cremoasă de cartofi și praz

Supa cremoasă de cartofi și praz este alegerea ideală pentru zilele reci. Este nutritivă, rapidă și ușor de preparat. Este plină de nutrienți sănătoși din legume.

Supă cremă de dovleac Hokkaido

Supa cremă de dovleac este mâncarea perfectă pentru zilele reci de toamnă și iarnă. Nu este nevoie să curățați dovleacul Hokkaido și este plin de nutrienți și aromă.

Reels

Nou