PUBLICITATE

Sursa :: timsulov from Getty Images

Supă rece de roșii

O supă de roșii rece și gustoasă, care vă va umple și vă va reîmprospăta.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1 kg Roșii coapte Adăugat la
  • 1 ks castravete Adăugat la
  • 1 ks piper verde Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 60 ml ulei de măsline extra virgin Adăugat la
  • 2 ro Balsamic Adăugat la
  • Sare și piper negru măcinat după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

Începeți prin a tăia roșiile, castraveții, ardeii și ceapa în bucăți mai mici. Decojiți usturoiul. Puneți-le într-un blender, turnați uleiul de măsline și oțetul balsamic.

2. Pasul

Se asezonează totul cu sare și piper negru. Se amestecă până la omogenizare. Puteți adăuga puțină apă rece în timpul mixării dacă supa este prea groasă. Când supa este omogenă, turnați-o printr-o sită fină într-un bol mare.

3. Pasul

Vă recomand să o lăsați la frigider cel puțin o oră pentru a permite ca aromele să se contopească.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou