PUBLICITATE
Tăieturi cu zmeură și brânză de vaci

Tăieturi cu zmeură și brânză de vaci

Trebuie să încercați aceste tăieturi cu zmeură și brânză de vaci 🩷 simplu, rapid, yummy 😁🩷

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Corp

  • 150 g Biscuiți Gullón fără zahăr cu fibre Adăugat la
  • 60 g Ulei Adăugat la

Strat de zmeură

  • 250 g Măr Adăugat la
  • 3 linguri Zahăr am folosit de cocos Adăugat la
  • 2 linguri Pudră de aur Adăugat la
  • 50 ml Apă Adăugat la

Stratul de brânză de vaci

  • 500 g Brânză de vaci distribuibilă Adăugat la
  • 150 g Ciocolată albă Callebaut Adăugat la
  • 150 ml smântână pentru frișcă Adăugat la

Avânt

  • 100 g Ciocolată albă Callebaut Adăugat la
  • 50 ml Frișcă bătută Adăugat la
  • Decorațiune de zmeură liofilizată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Diametrul formei: 26 cm

2. Pasul

Amestecăm biscuiții cu unt topit și îi punem într-o formă acoperită cu hârtie de copt. Fierbem zmeura cu zahăr. Amestecăm grâul auriu în apă și îl adăugăm la zmeura. Fierbem până se îngroașă și turnăm peste crusta de biscuiți - lăsăm să se răcească. Între timp, bătim frișca, brânza, vanilia și ciocolata albă ușor răcită.

3. Pasul

Aplicăm crema pe zmeura răcită.

4. Pasul

Topim ciocolata albă, cu ajutorul smântânii fierbinți pentru frișcă și o turnăm peste cremă. Am decorat cu zmeură liofilizată.

5. Pasul

Lasă-l să se răcească.

6. Pasul

Poftă bună 🩷.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou