PUBLICITATE
Tăieturi cu zmeură și brânză de vaci
Trebuie să încercați aceste tăieturi cu zmeură și brânză de vaci 🩷 simplu, rapid, yummy 😁🩷
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
Corp
- 150 g Biscuiți Gullón fără zahăr cu fibre
- 60 g Ulei
Strat de zmeură
- 250 g Măr
- 3 linguri Zahăr am folosit de cocos
- 2 linguri Pudră de aur
- 50 ml Apă
Stratul de brânză de vaci
- 500 g Brânză de vaci distribuibilă
- 150 g Ciocolată albă Callebaut
- 150 ml smântână pentru frișcă
Avânt
- 100 g Ciocolată albă Callebaut
- 50 ml Frișcă bătută
- Decorațiune de zmeură liofilizată
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Diametrul formei: 26 cm
2. Pasul
Amestecăm biscuiții cu unt topit și îi punem într-o formă acoperită cu hârtie de copt. Fierbem zmeura cu zahăr. Amestecăm grâul auriu în apă și îl adăugăm la zmeura. Fierbem până se îngroașă și turnăm peste crusta de biscuiți - lăsăm să se răcească. Între timp, bătim frișca, brânza, vanilia și ciocolata albă ușor răcită.
3. Pasul
Aplicăm crema pe zmeura răcită.
4. Pasul
Topim ciocolata albă, cu ajutorul smântânii fierbinți pentru frișcă și o turnăm peste cremă. Am decorat cu zmeură liofilizată.
5. Pasul
Lasă-l să se răcească.
6. Pasul
Poftă bună 🩷.