PUBLICITATE
Tarta cu branza si caise
Cel mai bun gust cu o cupa de inghetata de vanilie 🍦
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
Ingrediente
- 250 g făină simplă specială
- 150 g unt
- 100 g zahăr de cofetărie
- 1 coaja rasă de lămâie
- Pinch sare
- 1 ou
Umplutura de caise
- 600 g Caisă
- 60 g zahăr cristal
- 1 Suc de lămâie de la 1 lămâie
- 1 Pudră de aur
- 100 ml Apă
Umplutura de brânză
- 500 g brânză
- 1 gălbenuș
- 3 linguri zahăr cristal
- Pinch vanilie adevărată
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
UNEALTE:
2. Pasul
Amestecăm împreună toate ingredientele pentru aluat (ingredientele ar trebui să fie la temperatura camerei). Împingem două treimi din aluat în partea de jos a formei de tort pe care am uns-o cu unt. Înțepam aluatul cu o furculiță.
3. Pasul
Spălăm caisele, le tăiem în jumătate, îndepărtăm sâmburii. Le fierbem cu zahăr și cu suc de lămâie. Amestecăm budinca de vanilie/auriu în apă și o turnăm peste caisele fierte. Le lăsăm să fiarbă puțin și apoi le lăsăm să se răcească ușor.
4. Pasul
Amestecăm brânza de vaci cu zahăr, vanilie și cu gălbenuș.
5. Pasul
Pe aluatul pregătit vom aplica umplutura de piersici, umplutura de brânză și vom sfărâma aluatul rămas.
6. Pasul
Coacem la 180° aproximativ 50 de minute.
7. Pasul
Poftă bună 😍🍑