PUBLICITATE
Tarta cu branza si caise

Tarta cu branza si caise

Cel mai bun gust cu o cupa de inghetata de vanilie 🍦

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Ingrediente

  • 250 g făină simplă specială Adăugat la
  • 150 g unt Adăugat la
  • 100 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 coaja rasă de lămâie Adăugat la
  • Pinch sare Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la

Umplutura de caise

  • 600 g Caisă Adăugat la
  • 60 g zahăr cristal Adăugat la
  • 1 Suc de lămâie de la 1 lămâie Adăugat la
  • 1 Pudră de aur Adăugat la
  • 100 ml Apă Adăugat la

Umplutura de brânză

  • 500 g brânză Adăugat la
  • 1 gălbenuș Adăugat la
  • 3 linguri zahăr cristal Adăugat la
  • Pinch vanilie adevărată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

UNEALTE:

2. Pasul

Amestecăm împreună toate ingredientele pentru aluat (ingredientele ar trebui să fie la temperatura camerei). Împingem două treimi din aluat în partea de jos a formei de tort pe care am uns-o cu unt. Înțepam aluatul cu o furculiță.

3. Pasul

Spălăm caisele, le tăiem în jumătate, îndepărtăm sâmburii. Le fierbem cu zahăr și cu suc de lămâie. Amestecăm budinca de vanilie/auriu în apă și o turnăm peste caisele fierte. Le lăsăm să fiarbă puțin și apoi le lăsăm să se răcească ușor.

4. Pasul

Amestecăm brânza de vaci cu zahăr, vanilie și cu gălbenuș.

5. Pasul

Pe aluatul pregătit vom aplica umplutura de piersici, umplutura de brânză și vom sfărâma aluatul rămas.

6. Pasul

Coacem la 180° aproximativ 50 de minute.

7. Pasul

Poftă bună 😍🍑

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou