PUBLICITATE

Tort de mac fără gluten

O rețetă sănătoasă de tort de mac cu glazură de lămâie, fără gluten, pe care o va iubi toată lumea.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Des

  • 200 g Făină fără gluten Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 1 ks zahăr vanilat Adăugat la

Conținut

  • 200 g Instrumente Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 200 ml lapte Adăugat la

Glazură de lămâie

  • 2 ks lămâie Adăugat la
  • 100 g zahăr de cofetărie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Într-un bol, amestecați făina fără gluten, zahărul, zahărul vanilat și untul tăiat în bucăți. Adăugați oul și amestecați aluatul.

2. Pasul

Rulați adesea și puneți într-o formă unsă. Coaceți timp de 10 minute într-un cuptor preîncălzit.

3. Pasul

Între timp, pregătiți umplutura. Amestecați macul cu zahăr și lapte și aduceți la fierbere pe foc mediu. Fierbeți timp de 10 minute, apoi lăsați deoparte și lăsați să se răcească.

4. Pasul

După răcirea aluatului, întindeți uniform umplutura și coaceți timp de 20 de minute suplimentare.

5. Pasul

În timp ce se coace prăjitura, pregătiți glazura de lămâie. Stoarceți lămâile și amestecați-le cu zahăr pudră.

6. Pasul

Lasati prajitura sa se raceasca complet, apoi picurati-o cu glazura de lamaie. Pofta buna!

Rețete similare

Tort cu mascarpone și zmeură

Un tort perfect și simplu cu mascarpone și zmeură.

Tort de carne cu spanac

Un tort copt original și decorat cu fructe.

Tort de ciocolată cu spanac

Un tort ingenios și decorat cu fructe.

Burete simplu de tort de scorțișoară

Această prăjitură cu scorțișoară este una dintre preferatele familiei mele și se bazează pe o rețetă veche de la bunica mea. Combinația dintre textura pufoasă a prăjiturii și mirosul aromat de scorțișoară face ca orice inimă să bată mai repede și aduce amintiri minunate ale unor momente confortabile din copilărie.

Tort de morcovi și migdale fără făină

Un tort excelent de morcovi și migdale fără făină, de savurat cu o cafea sau un ceai.

Tort italian de Crăciun Pandoro

Această rețetă pentru clasicul italian Pandoro este una dintre rețetele mele preferate de Crăciun. Aluatul parfumat de drojdie și "pătura de zăpadă" dulce de zahăr pudră creează căldură și confort în fiecare bucătărie și aduce un zâmbet pe fețele familiei mele. Așa că luați bolul de aluat și haideți să sărbătorim împreună sezonul festiv magic cu această prăjitură delicioasă.

Tort de cafea în cană

Rapid, gustos, cu cafea :)

Rețete similare

Tort cu mascarpone și zmeură

Un tort perfect și simplu cu mascarpone și zmeură.

Tort de carne cu spanac

Un tort copt original și decorat cu fructe.

Tort de ciocolată cu spanac

Un tort ingenios și decorat cu fructe.

Burete simplu de tort de scorțișoară

Această prăjitură cu scorțișoară este una dintre preferatele familiei mele și se bazează pe o rețetă veche de la bunica mea. Combinația dintre textura pufoasă a prăjiturii și mirosul aromat de scorțișoară face ca orice inimă să bată mai repede și aduce amintiri minunate ale unor momente confortabile din copilărie.

Tort de morcovi și migdale fără făină

Un tort excelent de morcovi și migdale fără făină, de savurat cu o cafea sau un ceai.

Tort italian de Crăciun Pandoro

Această rețetă pentru clasicul italian Pandoro este una dintre rețetele mele preferate de Crăciun. Aluatul parfumat de drojdie și "pătura de zăpadă" dulce de zahăr pudră creează căldură și confort în fiecare bucătărie și aduce un zâmbet pe fețele familiei mele. Așa că luați bolul de aluat și haideți să sărbătorim împreună sezonul festiv magic cu această prăjitură delicioasă.

Tort de cafea în cană

Rapid, gustos, cu cafea :)

Reels

Nou