PUBLICITATE

Sursa :: NoirChocolate from Getty Images

Tort de morcovi cu mascarpone și brânză de vaci

Tortul de morcovi cu mascarpone și brânză de vaci este alegerea ideală pentru toți cei care își doresc să se bucure de ceva bun și sănătos.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Adesea

  • 400 g făină semi-groasă Adăugat la
  • 200 g zahăr cristal Adăugat la
  • 200 g morcovi Adăugat la
  • 250 g unt Adăugat la
  • 4 ks ouă Adăugat la
  • 1 linguriță Scorțișoară Adăugat la

Conținut

  • 500 g brânză de vaci Adăugat la
  • 250 g mascarpone Adăugat la
  • 150 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 ks zahăr vanilat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Dați morcovul pe răzătoare.

2. Pasul

Într-un vas mare, amestecați făina, zahărul, morcovul, untul, ouăle și scorțișoara și amestecați bine până când amestecul devine neted.

3. Pasul

Într-o altă misiune, amestecați brânză de vaci, mascarpone, zahăr și zahăr vanilat, până când totul se combină.

4. Pasul

Coaceți tortul în cuptor timp de 45 până la 50 de minute, sau până când este gata.

5. Pasul

Lăsați tarta să se răcească complet, ungeți-o cu umplutura și serviți.

Reels

Nou