PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Ușor de căpșuni proaspete de căpșuni de la zero

Glazura de casă cu căpșuni este un topping delicios și răcoritor, perfect pentru orice prăjitură, prăjitură sau brioșă. Acest deliciu delicios este realizat cu căpșuni proaspete pentru o aromă naturală și unică. Este fină, cremoasă și ușor de întins - în plus, este colorată natural!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 1 ceașcă De căpșuni proaspete Adăugat la
  • 14 ceașcă De zahăr granulat Adăugat la
  • 1 lingură De suc proaspăt de lămâie Adăugat la
  • 12 ceașcă De unt nesărat, înmuiat Adăugat la
  • 4 căni de zahăr pudră Adăugat la
  • 1 lingură De smântână (după cum este necesar) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Se pasează căpșunile într-un blender sau într-un robot de bucătărie. Dacă preferați o glazură fără semințe, strecurați piureul de căpșuni.

2. Pasul

Combinați piureul de căpșuni, zahărul granulat și sucul de lămâie într-o cratiță medie și fierbeți la foc mediu timp de aproximativ 15-20 de minute, sau până când amestecul se îngroașă și se reduce la jumătate.

3. Pasul

Se ia de pe foc și se răcește complet.

4. Pasul

Într-un castron mare, bateți untul până când devine ușor și pufos. Adăugați treptat zahărul pudră, câte o ceașcă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.

5. Pasul

Se toarnă amestecul de căpșuni răcit și se bate până se combină bine. Dacă glazura este prea subțire, adăugați mai mult zahăr pudră. Dacă este prea groasă, adăugați smântână groasă, câte o lingură pe rând, până când se ajunge la consistența dorită.

6. Pasul

Glazura de casă cu căpșuni este gata pentru a fi folosită la prăjituri, fursecuri sau brioșe.

Reels

Nou