PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Yummy Homemade Honey Mustard Dipping Sauce de casă

Nu voi uita niciodată prima dată când am făcut acest sos de muștar cu miere; a fost un succes instantaneu la reuniunea familiei mele. De atunci, a devenit un produs de bază în bucătăria mea datorită amestecului său excepțional de arome dulci și picante. Vă va plăcea cât de repede se prepară acest sos și versatilitatea pe care o oferă. Pentru a adăuga un pic de sos în viața ta!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
9
  • 12 ceașcă de miere Adăugat la
  • 12 ceașcă De maioneză Adăugat la
  • 14 ceașcă De muștar de Dijon Adăugat la
  • 14 ceașcă De muștar galben Adăugat la
  • 1 lingură De oțet alb distilat Adăugat la
  • 14 linguriță De piper Cayenne (opțional) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Găsește un castron mediu în care să poți ține confortabil toate ingredientele. Am descoperit că folosirea unui bol de sticlă menține integritatea aromei.

2. Pasul

Adăugați 1/2 cană de miere în castron. Mierea pură, organică, are ca rezultat cea mai bună aromă, dar orice miere își va face treaba.

3. Pasul

Adăugați 1/2 cană de maioneză la miere, amestecând până când se omogenizează bine. Credeți-mă, această combinație neobișnuită face minuni.

4. Pasul

Acum, adăugați 1/4 cană de Dijon și muștar galben în amestec. Cele două muștaruri diferite dau sosului o textură fantastică, echilibrând în același timp dulceața mierii.

5. Pasul

Încorporează în amestec 1 lingură de oțet alb distilat. Acesta adaugă o savoare neașteptată sosului dvs. și echilibrează ingredientele dulci și cremoase.

6. Pasul

Pentru cei cărora le place un pic de iuțeală, adăugați 1/4 linguriță de piper Cayenne. Acest lucru este opțional, dar picantul adăugat face minuni asupra complexului de arome.

7. Pasul

După ce toate ingredientele sunt adăugate, se bat bine până când sosul devine omogen. Aveți răbdare; amestecarea corectă este esențială pentru a obține consistența și aroma perfectă.

8. Pasul

Lăsați sosul să se răcească în frigider cel puțin o oră înainte de a-l servi. Procesul de răcire permite ca aromele să se îmbine perfect.

Reels

Nou