PUBLICITATE

Sursa :: bhofack2 from Getty Images

Biscuiți de Crăciun

Biscuiți clasici de Crăciun decorați cu glazură de zahăr.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
25
  • 250 g Făină simplă Adăugat la
  • 75 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 150 g Unt Adăugat la
  • 1 bucată ou Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

70 min.
1. Pasul

Într-un castron, se amestecă făina simplă, zahărul pudră și un vârf de cuțit de sare. Adăugați apoi untul tăiat și oul la acest amestec. Se recomandă.

2. Pasul

Se amestecă bine și se lucrează până se obține un aluat.

3. Pasul

Se lasă aluatul să se odihnească la frigider timp de aproximativ o jumătate de oră, învelit în folie alimentară.

4. Pasul

Apoi se întinde aluatul pe o planșetă presărată cu făină și se taie diferite forme de biscuiți de Crăciun.

5. Pasul

Puneți biscuiții pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți-i în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 10-12 minute sau până când devin aurii.

6. Pasul

După coacere, puteți decora biscuiții cu glazură de cofetărie.

Reels

Nou