PUBLICITATE

Sursa :: 500 from Getty Images

Blat de pandișpan din 10 ouă

Un blat clasic de pandișpan, ideal pentru diferite tipuri de torturi și prăjituri.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 10 ks ouă Adăugat la
  • 200 g Zahăr cristal Adăugat la
  • 200 g făină simplă specială Adăugat la
  • 1 ks Pudră de copt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și pregătiți forma de tort.

2. Pasul

Separați gălbenușurile de albușuri.

3. Pasul

Bateți gălbenușurile cu zahăr până devin spumoase.

4. Pasul

Bate albusurile până devin spumă tare.

5. Pasul

Adăugați treptat spuma de albuș la spuma de gălbenuș și apoi adăugați treptat făina amestecată cu praf de copt.

6. Pasul

Turnați amestecul în forma pregătită și introduceți-l în cuptor pentru 30-40 de minute.

7. Pasul

După coacere, lăsați corpul să se răcească, apoi îl puteți folosi pentru a pregăti tortul vostru preferat.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou