PUBLICITATE
Sursa :: 500 from Getty Images
Blat de pandișpan din 10 ouă
Un blat clasic de pandișpan, ideal pentru diferite tipuri de torturi și prăjituri.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 10 ks ouă
- 200 g Zahăr cristal
- 200 g făină simplă specială
- 1 ks Pudră de copt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și pregătiți forma de tort.
2. Pasul
Separați gălbenușurile de albușuri.
3. Pasul
Bateți gălbenușurile cu zahăr până devin spumoase.
4. Pasul
Bate albusurile până devin spumă tare.
5. Pasul
Adăugați treptat spuma de albuș la spuma de gălbenuș și apoi adăugați treptat făina amestecată cu praf de copt.
6. Pasul
Turnați amestecul în forma pregătită și introduceți-l în cuptor pentru 30-40 de minute.
7. Pasul
După coacere, lăsați corpul să se răcească, apoi îl puteți folosi pentru a pregăti tortul vostru preferat.